SHS Üye bişey diyim nickini ilk gördüğümde google da arattım ondan dedim seviyon mu diye, çıktı yani dj pelin
bişey diyim nickini ilk gördüğümde google da arattım ondan dedim seviyon mu diye, çıktı yani dj pelin
FatoŞ Üye Ay Var Malesef Sabahçıyım Gidip Geliyorum Lise Öğrencisiyim Bölüm çocuk Gelişimi (Soracağını bilip yazdım )
Ay Var Malesef Sabahçıyım Gidip Geliyorum Lise Öğrencisiyim Bölüm çocuk Gelişimi (Soracağını bilip yazdım )
SHS Üye dj_pelin' Alıntı: Ay Var Malesef Sabahçıyım Gidip Geliyorum Lise Öğrencisiyim Bölüm çocuk Gelişimi (Soracağını bilip yazdım ) Genişletmek için tıkla ... iyi yaptın
dj_pelin' Alıntı: Ay Var Malesef Sabahçıyım Gidip Geliyorum Lise Öğrencisiyim Bölüm çocuk Gelişimi (Soracağını bilip yazdım ) Genişletmek için tıkla ... iyi yaptın
SHS Üye dj_pelin' Alıntı: Hayırlısı Olsun Genişletmek için tıkla ... inşallah olur sen kaçıncı sınıfsın
FlaxLy Üye dj_pelin' Alıntı: Hayır yok Sigara Sağlığa Zaralıdır Genişletmek için tıkla ... İğreniyorum sigaradan Kokusu kadar pis Vücudum da katran oluşmasını istemiyorum
dj_pelin' Alıntı: Hayır yok Sigara Sağlığa Zaralıdır Genişletmek için tıkla ... İğreniyorum sigaradan Kokusu kadar pis Vücudum da katran oluşmasını istemiyorum