AHMED... Üye mobile smley nasıl koyuyorsun metin bende mesela :-). Bu şekilde oluyor :-( :-* ;-) ! ----------Eklendi @ 05:15:36 ---------- Yazıldı @ 05:15:02 ---------- ana biri oldu ----------Eklendi @ 05:16:19 ---------- Yazıldı @ 05:15:36 ---------- sana soruyum derken olayı çözdüm
mobile smley nasıl koyuyorsun metin bende mesela :-). Bu şekilde oluyor :-( :-* ;-) ! ----------Eklendi @ 05:15:36 ---------- Yazıldı @ 05:15:02 ---------- ana biri oldu ----------Eklendi @ 05:16:19 ---------- Yazıldı @ 05:15:36 ---------- sana soruyum derken olayı çözdüm
AHMED... Üye mstf_l' Alıntı: alın size benden dev hizmet tüm smileyler Smileyler - MaxiCep.Com Genişletmek için tıkla ... teşekkürler bana lazım olur
mstf_l' Alıntı: alın size benden dev hizmet tüm smileyler Smileyler - MaxiCep.Com Genişletmek için tıkla ... teşekkürler bana lazım olur
SHS Üye Astrosman' Alıntı: :drunk: ----------Eklendi @ 14:51:16 ---------- Yazıldı @ 14:44:28 ---------- Genişletmek için tıkla ... noldu
Astrosman' Alıntı: :drunk: ----------Eklendi @ 14:51:16 ---------- Yazıldı @ 14:44:28 ---------- Genişletmek için tıkla ... noldu
mstf_l Üye AHMED...' Alıntı: teşekkürler bana lazım olur Genişletmek için tıkla ... Hizmetimden faydalanan bir kisi secimlerde oyunuzu bekliyoruz
AHMED...' Alıntı: teşekkürler bana lazım olur Genişletmek için tıkla ... Hizmetimden faydalanan bir kisi secimlerde oyunuzu bekliyoruz