minoo Üye TheM-CK' Alıntı: Murat Göğebakan - Vazgeçmiyor çok pis bağladım bu parçaya. Genişletmek için tıkla ... Yok ben de bilmiyorum
TheM-CK' Alıntı: Murat Göğebakan - Vazgeçmiyor çok pis bağladım bu parçaya. Genişletmek için tıkla ... Yok ben de bilmiyorum
minoo Üye - SerkeŞ -' Alıntı: Ben sana aşık oldum bitanem dışında şarkısını bilmem.. Genişletmek için tıkla ... Ben de yaralı dışındaki şarkısını bilmem
- SerkeŞ -' Alıntı: Ben sana aşık oldum bitanem dışında şarkısını bilmem.. Genişletmek için tıkla ... Ben de yaralı dışındaki şarkısını bilmem
SHS Üye Pınar senin yüzünden sago seçtim, Mert yüzünden filedene yükledim, buna yorum yap (not istiyerek elendim, uğraşamadım ve geçersiz 10puanlarıma kahroldum)
Pınar senin yüzünden sago seçtim, Mert yüzünden filedene yükledim, buna yorum yap (not istiyerek elendim, uğraşamadım ve geçersiz 10puanlarıma kahroldum)
minoo Üye Delirdin mi ciciş yarışma bitti Şimdi ben size eski bi rütbemi göstercem ama foto koycam. Kota sorunu var mı?
Delirdin mi ciciş yarışma bitti Şimdi ben size eski bi rütbemi göstercem ama foto koycam. Kota sorunu var mı?
minoo Üye TheM-CK' Alıntı: Vallahi bende acıktım. Hatta ben bi çorba içip gelsem? Musaadenizle Genişletmek için tıkla ... Afiyet olsun canım. Ben de tele geçip mutfağa gitcem birazdan
TheM-CK' Alıntı: Vallahi bende acıktım. Hatta ben bi çorba içip gelsem? Musaadenizle Genişletmek için tıkla ... Afiyet olsun canım. Ben de tele geçip mutfağa gitcem birazdan
minoo Üye Neyi bilerek mi yapıyoz? Bu avatarla tam 5 rütbe geçirdim ben Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Neyi bilerek mi yapıyoz? Bu avatarla tam 5 rütbe geçirdim ben Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
minoo Üye Eskiden üyenin online olup olmaması nickinin yanında gösterilmiyodu. Sol atta işaret vardı fotodaki gibi
Eskiden üyenin online olup olmaması nickinin yanında gösterilmiyodu. Sol atta işaret vardı fotodaki gibi
SHS Üye biliyorum forum kurallarında okumuştum şeklide vardı maxistarda ayın üyesiydin di mi, onu da gördüm
minoo Üye - SerkeŞ -' Alıntı: biliyorum forum kurallarında okumuştum şeklide vardı maxistarda ayın üyesiydin di mi, onu da gördüm Genişletmek için tıkla ... Evet ayın üyesi rütbemin de ekran görüntüsü var Güzel günlerdi bea
- SerkeŞ -' Alıntı: biliyorum forum kurallarında okumuştum şeklide vardı maxistarda ayın üyesiydin di mi, onu da gördüm Genişletmek için tıkla ... Evet ayın üyesi rütbemin de ekran görüntüsü var Güzel günlerdi bea
-efşan Üye minoo' Alıntı: Ben Metin için dediydim Bu avatarımı ben de çok seviyorum ya nickime çok yakışıyo Genişletmek için tıkla ... bende yanlış yazmışım zaten. eski değildim yeni değilim olacaktı.
minoo' Alıntı: Ben Metin için dediydim Bu avatarımı ben de çok seviyorum ya nickime çok yakışıyo Genişletmek için tıkla ... bende yanlış yazmışım zaten. eski değildim yeni değilim olacaktı.