minoo Üye Hey zombilerim nerdesiniz Ben de 3 saat uyudum. Akşam geldim eve, yatmadım daha. Bu gece de kopuyo muyuz?
Hey zombilerim nerdesiniz Ben de 3 saat uyudum. Akşam geldim eve, yatmadım daha. Bu gece de kopuyo muyuz?
SHS Üye bende erken yatcam dedim, uykum kaçtı yalnız göz doktoru ve elektrik faturalarını sana göndercem
-efşan Üye minoo' Alıntı: Peki sen hâlâ ne yapıyorsun burda? Genişletmek için tıkla ... canım fena derecede sıkılıyor. ama gidiyorum. iyi geceler. uyuyamaz isem gelirim.
minoo' Alıntı: Peki sen hâlâ ne yapıyorsun burda? Genişletmek için tıkla ... canım fena derecede sıkılıyor. ama gidiyorum. iyi geceler. uyuyamaz isem gelirim.
SHS Üye cezalı o bilmiyorum gönüldaşlara gel dedi geldik o gitti ----------Eklendi @ 03:45:47 ---------- Yazıldı @ 03:45:06 ---------- pes atıyomuş hamachiden
cezalı o bilmiyorum gönüldaşlara gel dedi geldik o gitti ----------Eklendi @ 03:45:47 ---------- Yazıldı @ 03:45:06 ---------- pes atıyomuş hamachiden
SHS Üye yazdım ya pes, fifa, counter, wow ----------Eklendi @ 03:50:35 ---------- Yazıldı @ 03:47:09 ---------- neyse beni ipleyen yok bugün
yazdım ya pes, fifa, counter, wow ----------Eklendi @ 03:50:35 ---------- Yazıldı @ 03:47:09 ---------- neyse beni ipleyen yok bugün