minoo Üye Sizi kınıyorum Ya of ben gidiyorum be ----------Eklendi @ 06:39:47 ---------- Yazıldı @ 06:39:26 ---------- Şuna bakın
Sizi kınıyorum Ya of ben gidiyorum be ----------Eklendi @ 06:39:47 ---------- Yazıldı @ 06:39:26 ---------- Şuna bakın
minoo Üye Yok la o avatarımın kardeşi Ooof bayılcam uykusuzluktan Aha da bu son mesajım bay bay He bi deee mimiiiii
Yok la o avatarımın kardeşi Ooof bayılcam uykusuzluktan Aha da bu son mesajım bay bay He bi deee mimiiiii
minoo Üye Bye bye, love bye bye happiness Hello loneliness I think, i'm a gonna cry lay lay layy ----------Eklendi @ 06:45:52 ---------- Yazıldı @ 06:45:26 ---------- Bilmiyo ki kimse
Bye bye, love bye bye happiness Hello loneliness I think, i'm a gonna cry lay lay layy ----------Eklendi @ 06:45:52 ---------- Yazıldı @ 06:45:26 ---------- Bilmiyo ki kimse
vapur dumanı Üye minoo' Alıntı: Bye bye, love bye bye happiness Hello loneliness I think, i'm a gonna cry lay lay layy ----------Eklendi @ 06:45:52 ---------- Yazıldı @ 06:45:26 ---------- Bilmiyo ki kimse Genişletmek için tıkla ... organize işlerde de geçer bunun geyiği
minoo' Alıntı: Bye bye, love bye bye happiness Hello loneliness I think, i'm a gonna cry lay lay layy ----------Eklendi @ 06:45:52 ---------- Yazıldı @ 06:45:26 ---------- Bilmiyo ki kimse Genişletmek için tıkla ... organize işlerde de geçer bunun geyiği
minoo Üye Off çok pis kovuldum Gidere gider ulan Gidiyorm Esracım izlemedim yavru bilmiyom Esra sna bşey diyim mi Bu saatte ve biz böyle tırlatmışken kaç kurtar kendini
Off çok pis kovuldum Gidere gider ulan Gidiyorm Esracım izlemedim yavru bilmiyom Esra sna bşey diyim mi Bu saatte ve biz böyle tırlatmışken kaç kurtar kendini
minoo Üye - SerkeŞ -' Alıntı: yav pınar gitsene artıkın, atar atar biladerr Genişletmek için tıkla ... Bizim burda lanet bi espri var Senin yaptığın atar benim hoşuma kaçar O geldi aklıma Ama sana demiyorum tabii ki yoksa mimi .....
- SerkeŞ -' Alıntı: yav pınar gitsene artıkın, atar atar biladerr Genişletmek için tıkla ... Bizim burda lanet bi espri var Senin yaptığın atar benim hoşuma kaçar O geldi aklıma Ama sana demiyorum tabii ki yoksa mimi .....