-efşan Üye - SerkeŞ -' Alıntı: yaw bende kalkamıyom, işim var, ama kalkınca yine maxiye giriyom Genişletmek için tıkla ... kaçta kalkcan
- SerkeŞ -' Alıntı: yaw bende kalkamıyom, işim var, ama kalkınca yine maxiye giriyom Genişletmek için tıkla ... kaçta kalkcan
-efşan Üye minoo' Alıntı: Bşey düşünüyorum, acaba hiç uyumasam mı? Genişletmek için tıkla ... git uyu kız.
-efşan Üye minoo' Alıntı: Bu nerden çıktı be Genişletmek için tıkla ... gerçek lakabını bilmiyo Pınar
minoo Üye ----------Eklendi @ 06:35:12 ---------- Yazıldı @ 06:34:52 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: la biliyodum ki mert söylemişti Genişletmek için tıkla ... O da maşallah bakla ıslanmamış
----------Eklendi @ 06:35:12 ---------- Yazıldı @ 06:34:52 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: la biliyodum ki mert söylemişti Genişletmek için tıkla ... O da maşallah bakla ıslanmamış
-efşan Üye minoo' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... git artık yahu ----------Eklendi @ 06:35:55 ---------- Yazıldı @ 06:35:26 ---------- Metin yazma la yazma gider belki
minoo' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... git artık yahu ----------Eklendi @ 06:35:55 ---------- Yazıldı @ 06:35:26 ---------- Metin yazma la yazma gider belki