minoo Üye Ben çıkıyorum Uyuym braz. 12 gibi uyanırım, kuaföre falan giderim. Sonra da okula Sınav var ya
minoo Üye - SerkeŞ -' Alıntı: seni bekledik, satışa geldik Genişletmek için tıkla ... Ayy öyle deme ya vicdan azabı çekerim
- SerkeŞ -' Alıntı: seni bekledik, satışa geldik Genişletmek için tıkla ... Ayy öyle deme ya vicdan azabı çekerim
minoo Üye Hayır ama okula gidiyoruz sonuçta insan içine çıkıyoruz dmi Sınavm lojistik bilgi sistemlerinden LBS. Olmaz olasıca lanett
Hayır ama okula gidiyoruz sonuçta insan içine çıkıyoruz dmi Sınavm lojistik bilgi sistemlerinden LBS. Olmaz olasıca lanett
minoo Üye Tamam ciciş pm at beklerim ----------Eklendi @ 06:21:10 ---------- Yazıldı @ 06:20:41 ---------- TheM-CK' Alıntı: bende bi ara versemmi acep Genişletmek için tıkla ... İyice gecemiz gündüzümüz birbirine girdi la kalkın yatın
Tamam ciciş pm at beklerim ----------Eklendi @ 06:21:10 ---------- Yazıldı @ 06:20:41 ---------- TheM-CK' Alıntı: bende bi ara versemmi acep Genişletmek için tıkla ... İyice gecemiz gündüzümüz birbirine girdi la kalkın yatın
-efşan Üye bi git kız ----------Eklendi @ 06:22:52 ---------- Yazıldı @ 06:22:08 ---------- Ben bi yatarsam iki gün kalkmam
bi git kız ----------Eklendi @ 06:22:52 ---------- Yazıldı @ 06:22:08 ---------- Ben bi yatarsam iki gün kalkmam