SHS Üye TheM-CK' Alıntı: yahu uyku bi yandan açlık bi yandan Genişletmek için tıkla ... yok mu yanında biri
-efşan Üye annemle kardeşim pazara gittiler. ardındanda market derken işte ooooo tek kaldım evde yahu
SHS Üye TheM-CK' Alıntı: annemle kardeşim pazara gittiler. ardındanda market derken işte ooooo tek kaldım evde yahu Genişletmek için tıkla ... aç yemek söle bi yerden sonra uyu sen hiç uyumadın mı dün yani bugün?
TheM-CK' Alıntı: annemle kardeşim pazara gittiler. ardındanda market derken işte ooooo tek kaldım evde yahu Genişletmek için tıkla ... aç yemek söle bi yerden sonra uyu sen hiç uyumadın mı dün yani bugün?
mstf_l Üye smiledasların mekanı bu guzelmıs ----------Eklendi @ 15:06:59 ---------- Yazıldı @ 15:05:18 ---------- oh ben uyuyacak fırsat bulamıyom millet fırsat var uymuyor hic adil degilsin hayat
smiledasların mekanı bu guzelmıs ----------Eklendi @ 15:06:59 ---------- Yazıldı @ 15:05:18 ---------- oh ben uyuyacak fırsat bulamıyom millet fırsat var uymuyor hic adil degilsin hayat
SHS Üye TheM-CK' Alıntı: yok yahu ben her yemeği yiyemiyorum iştahımda yok zaten ya uyuyabilirsem uyurum. Genişletmek için tıkla ... doğrudur bakma cahillikten atıp tutuyorum ----------Eklendi @ 15:09:49 ---------- Yazıldı @ 15:09:05 ---------- mstf_l' Alıntı: smiledasların mekanı bu guzelmıs ----------Eklendi @ 15:06:59 ---------- Yazıldı @ 15:05:18 ---------- oh ben uyuyacak fırsat bulamıyom millet fırsat var uymuyor hic adil degilsin hayat Genişletmek için tıkla ... vizeler di mi kardeşim, yurt ortamı, millet uyumuo senide uyutmuo yurtta
TheM-CK' Alıntı: yok yahu ben her yemeği yiyemiyorum iştahımda yok zaten ya uyuyabilirsem uyurum. Genişletmek için tıkla ... doğrudur bakma cahillikten atıp tutuyorum ----------Eklendi @ 15:09:49 ---------- Yazıldı @ 15:09:05 ---------- mstf_l' Alıntı: smiledasların mekanı bu guzelmıs ----------Eklendi @ 15:06:59 ---------- Yazıldı @ 15:05:18 ---------- oh ben uyuyacak fırsat bulamıyom millet fırsat var uymuyor hic adil degilsin hayat Genişletmek için tıkla ... vizeler di mi kardeşim, yurt ortamı, millet uyumuo senide uyutmuo yurtta
mstf_l Üye yok vizeler degilde yazılılar Yurtta millet uyutmuyo derste hocalar bugun son yazılı oldu aksam üc etutte kitap okuyacam bi aydır kitap okuyamıyom
yok vizeler degilde yazılılar Yurtta millet uyutmuyo derste hocalar bugun son yazılı oldu aksam üc etutte kitap okuyacam bi aydır kitap okuyamıyom
SHS Üye mstf_l' Alıntı: yok vizeler degilde yazılılar Yurtta millet uyutmuyo derste hocalar bugun son yazılı oldu aksam üc etutte kitap okuyacam bi aydır kitap okuyamıyom Genişletmek için tıkla ... haa yatılı lise hadi hayırlısı ne okucan
mstf_l' Alıntı: yok vizeler degilde yazılılar Yurtta millet uyutmuyo derste hocalar bugun son yazılı oldu aksam üc etutte kitap okuyacam bi aydır kitap okuyamıyom Genişletmek için tıkla ... haa yatılı lise hadi hayırlısı ne okucan
SHS Üye mstf_l' Alıntı: bakalım yıldız yada itü de elektronik haberlesme dusunuyoz ya hayırlısı Genişletmek için tıkla ... kitabı sormuştum ama iyi oldu bunları da yazman hadi inşallah gönlünce olur
mstf_l' Alıntı: bakalım yıldız yada itü de elektronik haberlesme dusunuyoz ya hayırlısı Genişletmek için tıkla ... kitabı sormuştum ama iyi oldu bunları da yazman hadi inşallah gönlünce olur
mstf_l Üye - SerkeŞ -' Alıntı: kitabı sormuştum ama iyi oldu bunları da yazman hadi inşallah gönlünce olur Genişletmek için tıkla ... Ha tamam bakalım kutuphaneye gitcem bi belki bulabilirsem kızıl nehirler i okurum sen napıyon
- SerkeŞ -' Alıntı: kitabı sormuştum ama iyi oldu bunları da yazman hadi inşallah gönlünce olur Genişletmek için tıkla ... Ha tamam bakalım kutuphaneye gitcem bi belki bulabilirsem kızıl nehirler i okurum sen napıyon
SHS Üye mstf_l' Alıntı: Ha tamam bakalım kutuphaneye gitcem bi belki bulabilirsem kızıl nehirler i okurum sen napıyon Genişletmek için tıkla ... kadın programı izliyorum, kafayı sıyırdım
mstf_l' Alıntı: Ha tamam bakalım kutuphaneye gitcem bi belki bulabilirsem kızıl nehirler i okurum sen napıyon Genişletmek için tıkla ... kadın programı izliyorum, kafayı sıyırdım
mstf_l Üye - SerkeŞ -' Alıntı: kadın programı izliyorum, kafayı sıyırdım Genişletmek için tıkla ... Haha hangisi ben 10. dakikadan sonra refleks olarak kapatıyom yani bende sıyırma falan olmuyor vucut onlem alıyor arkadas yav
- SerkeŞ -' Alıntı: kadın programı izliyorum, kafayı sıyırdım Genişletmek için tıkla ... Haha hangisi ben 10. dakikadan sonra refleks olarak kapatıyom yani bende sıyırma falan olmuyor vucut onlem alıyor arkadas yav
SHS Üye mstf_l' Alıntı: Haha hangisi ben 10. dakikadan sonra refleks olarak kapatıyom yani bende sıyırma falan olmuyor vucut onlem alıyor arkadas yav Genişletmek için tıkla ... izdivaç diye program ama kimsenin evlendiği yok, kavga-şamata ----------Eklendi @ 15:49:19 ---------- Yazıldı @ 15:48:41 ---------- pelın_' Alıntı: fox izle unutm abeni başladı Genişletmek için tıkla ... valla izlerdim bi ara sonra araya zaman girdi kim kim anlamadım
mstf_l' Alıntı: Haha hangisi ben 10. dakikadan sonra refleks olarak kapatıyom yani bende sıyırma falan olmuyor vucut onlem alıyor arkadas yav Genişletmek için tıkla ... izdivaç diye program ama kimsenin evlendiği yok, kavga-şamata ----------Eklendi @ 15:49:19 ---------- Yazıldı @ 15:48:41 ---------- pelın_' Alıntı: fox izle unutm abeni başladı Genişletmek için tıkla ... valla izlerdim bi ara sonra araya zaman girdi kim kim anlamadım
SHS Üye pelın_' Alıntı: ben anlatırım sana sorman yeter Genişletmek için tıkla ... Allah Allah normalde ben sorunca bizimkiler offluyor püflüyor, benle bişey izlenmez hep bi saçmalığa kafayı takıp bu niye böyle diyorum
pelın_' Alıntı: ben anlatırım sana sorman yeter Genişletmek için tıkla ... Allah Allah normalde ben sorunca bizimkiler offluyor püflüyor, benle bişey izlenmez hep bi saçmalığa kafayı takıp bu niye böyle diyorum
SHS Üye pelın_' Alıntı: Ay annemde öle of deli edıyo benı Genişletmek için tıkla ... nası soru mu soruyor hep yoksa sen sorunca takmıyor mu
pelın_' Alıntı: Ay annemde öle of deli edıyo benı Genişletmek için tıkla ... nası soru mu soruyor hep yoksa sen sorunca takmıyor mu