Necmati Üye saka®yalı_54' Alıntı: şarköy sapağına dönmeden dümdüz keşan yolunda şarköy sapağından yaklaşık 5-10km ilerde köyümüz Genişletmek için tıkla ... Şarköylüsün yani
saka®yalı_54' Alıntı: şarköy sapağına dönmeden dümdüz keşan yolunda şarköy sapağından yaklaşık 5-10km ilerde köyümüz Genişletmek için tıkla ... Şarköylüsün yani
jigsaw_54 Üye Necmati' Alıntı: Şarköylüsün yani Genişletmek için tıkla ... hayır şarköye bağlı değil köy malkaraya bağlı
Necmati' Alıntı: Şarköylüsün yani Genişletmek için tıkla ... hayır şarköye bağlı değil köy malkaraya bağlı
Necmati Üye saka®yalı_54' Alıntı: hayır şarköye bağlı değil köy malkaraya bağlı Genişletmek için tıkla ... hmm bende asten Göçmenim Makedonya
saka®yalı_54' Alıntı: hayır şarköye bağlı değil köy malkaraya bağlı Genişletmek için tıkla ... hmm bende asten Göçmenim Makedonya
jigsaw_54 Üye Necmati' Alıntı: hmm bende asten Göçmenim Makedonya Genişletmek için tıkla ... bizimkilerde (anne tarafı) göçmenmiş ama nerden bilmiyorum tahminen şu mübadele göçleri olduğu zamandır
Necmati' Alıntı: hmm bende asten Göçmenim Makedonya Genişletmek için tıkla ... bizimkilerde (anne tarafı) göçmenmiş ama nerden bilmiyorum tahminen şu mübadele göçleri olduğu zamandır
Necmati Üye saka®yalı_54' Alıntı: bizimkilerde (anne tarafı) göçmenmiş ama nerden bilmiyorum tahminen şu mübadele göçleri olduğu zamandır Genişletmek için tıkla ... olsun göçmen ya sende HD2 kullanıyomuşsun yeni gördüm
saka®yalı_54' Alıntı: bizimkilerde (anne tarafı) göçmenmiş ama nerden bilmiyorum tahminen şu mübadele göçleri olduğu zamandır Genişletmek için tıkla ... olsun göçmen ya sende HD2 kullanıyomuşsun yeni gördüm
Kobra_FighterTR Üye Kalp yüze gülenin geri gidenin yol gidenin. Nasıl işse bu off şaşırdım anlaa anlaaaa. !
Necmati Üye saka®yalı_54' Alıntı: tamam hacı dumanlıosun anladık Genişletmek için tıkla ... Sigaradan Nefret ederim
saka®yalı_54' Alıntı: tamam hacı dumanlıosun anladık Genişletmek için tıkla ... Sigaradan Nefret ederim