Necmati Üye Dafny' Alıntı: Gezdin geldin he Nerelerdeydin anlat bakalım Genişletmek için tıkla ... tekirdağ şarköydeydim ama süperdi yaa
Dafny' Alıntı: Gezdin geldin he Nerelerdeydin anlat bakalım Genişletmek için tıkla ... tekirdağ şarköydeydim ama süperdi yaa
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap greenmile' Alıntı: kim var Genişletmek için tıkla ... ben varım bide misafir var
Dafny Üye Necmati' Alıntı: tekirdağ şarköydeydim ama süperdi yaa Genişletmek için tıkla ... Süpr olan ne?
jigsaw_54 Üye Necmati' Alıntı: Kızlar içki vs. Genişletmek için tıkla ... içkisi güzeldir tabi bulabilene kızları da fena değil hani arada nadir güzellikler de var biliyorum yani ben de trakyalı sayılırım
Necmati' Alıntı: Kızlar içki vs. Genişletmek için tıkla ... içkisi güzeldir tabi bulabilene kızları da fena değil hani arada nadir güzellikler de var biliyorum yani ben de trakyalı sayılırım
Necmati Üye saka®yalı_54' Alıntı: içkisi güzeldir tabi bulabilene kızları da fena değil hani arada nadir güzellikler de var biliyorum yani ben de trakyalı sayılırım Genişletmek için tıkla ... neresinden
saka®yalı_54' Alıntı: içkisi güzeldir tabi bulabilene kızları da fena değil hani arada nadir güzellikler de var biliyorum yani ben de trakyalı sayılırım Genişletmek için tıkla ... neresinden
jigsaw_54 Üye Necmati' Alıntı: neresinden Genişletmek için tıkla ... şarköy sapağına dönmeden dümdüz keşan yolunda şarköy sapağından yaklaşık 5-10km ilerde köyümüz
Necmati' Alıntı: neresinden Genişletmek için tıkla ... şarköy sapağına dönmeden dümdüz keşan yolunda şarköy sapağından yaklaşık 5-10km ilerde köyümüz