haltie Üye -YARINIYOK-' Alıntı: halit seni döverim demek mehmet abime de evet ağlıyor abi dedim Genişletmek için tıkla ... kolay mı sandın 185 boyum 90 kilom bi vursam sana yarısı boşa gider gel hadi gel Mustafa Furkan' Alıntı: Selamün Aleyküm gençler.. Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam furkan
-YARINIYOK-' Alıntı: halit seni döverim demek mehmet abime de evet ağlıyor abi dedim Genişletmek için tıkla ... kolay mı sandın 185 boyum 90 kilom bi vursam sana yarısı boşa gider gel hadi gel Mustafa Furkan' Alıntı: Selamün Aleyküm gençler.. Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam furkan
Mustafa Furkan Üye halitkirli' Alıntı: kolay mı sandın 185 boyum 90 kilom bi vursam sana yarısı boşa gider gel hadi gel Genişletmek için tıkla ... Bir an Ata yazmış sandım.
halitkirli' Alıntı: kolay mı sandın 185 boyum 90 kilom bi vursam sana yarısı boşa gider gel hadi gel Genişletmek için tıkla ... Bir an Ata yazmış sandım.
-YARINIYOK- Üye halitkirli' Alıntı: kolay mı sandın 185 boyum 90 kilom bi vursam sana yarısı boşa gider gel hadi gel Genişletmek için tıkla ... gel gel Mehmetce38™;1940641' Alıntı: Mustafa hoş geldin Halit kimi dövüyosun sen: Genişletmek için tıkla ... beni dövecekmiş dayak yiyecek haberi yok
halitkirli' Alıntı: kolay mı sandın 185 boyum 90 kilom bi vursam sana yarısı boşa gider gel hadi gel Genişletmek için tıkla ... gel gel Mehmetce38™;1940641' Alıntı: Mustafa hoş geldin Halit kimi dövüyosun sen: Genişletmek için tıkla ... beni dövecekmiş dayak yiyecek haberi yok
Mustafa Furkan Üye Mehmetce38™;1940641' Alıntı: Mustafa hoş geldin Halit kimi dövüyosun sen: Genişletmek için tıkla ... Hoş bulduk abi sağolasın..
Mehmetce38™;1940641' Alıntı: Mustafa hoş geldin Halit kimi dövüyosun sen: Genişletmek için tıkla ... Hoş bulduk abi sağolasın..
Samsunspor Emekli Yönetici Mehmet E ne oldu --------------- Ekleme --------------- oofff yaa offf ... Ata Mehmet ' in profiline not düşmüş : Mehmetce38™ arkadaşımız kendi isteği üzerine 3 gün yasaklanmıştır.
Mehmet E ne oldu --------------- Ekleme --------------- oofff yaa offf ... Ata Mehmet ' in profiline not düşmüş : Mehmetce38™ arkadaşımız kendi isteği üzerine 3 gün yasaklanmıştır.
Samsunspor Emekli Yönetici deli olacam yaaa ... --------------- Ekleme --------------- Davut napıyosun
Samsunspor Emekli Yönetici Özelden de söylemedi ne olduğunu .. bir baktım cezalı --------------- Ekleme --------------- Herkeze Hayırlı Akşamlar ,, Ben De Çıkııyorum ):
Özelden de söylemedi ne olduğunu .. bir baktım cezalı --------------- Ekleme --------------- Herkeze Hayırlı Akşamlar ,, Ben De Çıkııyorum ):
Samsunspor Emekli Yönetici Aleyküm Selam Nadir Hocam Hoş Geldin . Nasılsın .. Enes Hoş Geldin , Nasılsın
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Iyiyim abi 9 saattir arkadaşlarla geziyoruz sinema burger internet cafe falan mükemmel bi gün oldu
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Abi yanlışlıkla çift menü aldık hem de büyük boy patladık resim falan da çekildik güzeldi 30 lira uçtu ama
Abi yanlışlıkla çift menü aldık hem de büyük boy patladık resim falan da çekildik güzeldi 30 lira uçtu ama