pelın_ eray_aksoylu' Alıntı: kim benim ablama sarkıntılık yapan Genişletmek için tıkla ... gittı artık yok
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap kingmor' Alıntı: pelin hocama diyarbakırdan talip çıktı Genişletmek için tıkla ... harbi mi
Bluetoooth Üye öyleyse iyi olmuş ----------Eklendi @ 18:24:51 ---------- Yazıldı @ 18:24:06 ---------- 'Enver'' Alıntı: harbi mi Genişletmek için tıkla ... kürt hemde.
öyleyse iyi olmuş ----------Eklendi @ 18:24:51 ---------- Yazıldı @ 18:24:06 ---------- 'Enver'' Alıntı: harbi mi Genişletmek için tıkla ... kürt hemde.
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap Bluetoooth' Alıntı: öyleyse iyi olmuş ----------Eklendi @ 18:24:51 ---------- Yazıldı @ 18:24:06 ---------- kürt hemde. Genişletmek için tıkla ... nolmuş kürtse
Bluetoooth' Alıntı: öyleyse iyi olmuş ----------Eklendi @ 18:24:51 ---------- Yazıldı @ 18:24:06 ---------- kürt hemde. Genişletmek için tıkla ... nolmuş kürtse
Bluetoooth Üye 'Enver'' Alıntı: nolmuş kürtse Genişletmek için tıkla ... türk olmadığını belirtmek istedim
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap Bluetoooth' Alıntı: türk olmadığını belirtmek istedim Genişletmek için tıkla ... sebep
Amaru Shady Üye türk kürt ayrımı yapmayın. Arkadaşlarımın yarısı kürt. Hepsi çok cömert. Çok iyi anlaşıyorum. bi kaç kelime kürtçe bile öğrendim.
türk kürt ayrımı yapmayın. Arkadaşlarımın yarısı kürt. Hepsi çok cömert. Çok iyi anlaşıyorum. bi kaç kelime kürtçe bile öğrendim.
Bluetoooth Üye Pondusss' Alıntı: türk kürt ayrımı yapmayın. Arkadaşlarımın yarısı kürt. Hepsi çok cömert. Çok iyi anlaşıyorum. bi kaç kelime kürtçe bile öğrendim. Genişletmek için tıkla ... arkadaşlar ben türkler kürtlerden daha iyi kürtler salk falanmı dedim? Abartıyorsunuz
Pondusss' Alıntı: türk kürt ayrımı yapmayın. Arkadaşlarımın yarısı kürt. Hepsi çok cömert. Çok iyi anlaşıyorum. bi kaç kelime kürtçe bile öğrendim. Genişletmek için tıkla ... arkadaşlar ben türkler kürtlerden daha iyi kürtler salk falanmı dedim? Abartıyorsunuz
Utku Üye TÜRKİYE ----------Eklendi @ 20:26:33 ---------- Yazıldı @ 20:21:56 ---------- gizli üye kim çıksın ortaya
TÜRKİYE ----------Eklendi @ 20:26:33 ---------- Yazıldı @ 20:21:56 ---------- gizli üye kim çıksın ortaya
-efşan Üye Utku' Alıntı: TÜRKİYE ----------Eklendi @ 20:26:33 ---------- Yazıldı @ 20:21:56 ---------- gizli üye kim çıksın ortaya Genişletmek için tıkla ... ben
Utku' Alıntı: TÜRKİYE ----------Eklendi @ 20:26:33 ---------- Yazıldı @ 20:21:56 ---------- gizli üye kim çıksın ortaya Genişletmek için tıkla ... ben
Bluetoooth Üye Utku' Alıntı: TÜRKİYE ----------Eklendi @ 20:26:33 ---------- Yazıldı @ 20:21:56 ---------- gizli üye kim çıksın ortaya Genişletmek için tıkla ... ben deığlim
Utku' Alıntı: TÜRKİYE ----------Eklendi @ 20:26:33 ---------- Yazıldı @ 20:21:56 ---------- gizli üye kim çıksın ortaya Genişletmek için tıkla ... ben deığlim
Bluetoooth Üye TheM-CK' Alıntı: len sayfa ırk sorununa dönmüş bu ne böyle bulutut yanlış birşey yazmamış ki Genişletmek için tıkla ... aynen ya
TheM-CK' Alıntı: len sayfa ırk sorununa dönmüş bu ne böyle bulutut yanlış birşey yazmamış ki Genişletmek için tıkla ... aynen ya
-efşan Üye Bluetoooth' Alıntı: aynen ya Genişletmek için tıkla ... boşver kardeş sen uzatma bari yoksa daha çok laf olur ve sonuç ban!!
Bluetoooth' Alıntı: aynen ya Genişletmek için tıkla ... boşver kardeş sen uzatma bari yoksa daha çok laf olur ve sonuç ban!!