Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap : uyumam uyumam ----------Eklendi @ 17:35:30 ---------- Yazıldı @ 17:35:05 ---------- kingmor' Alıntı: bende yarın işe gireceem artık en fazla 1 saat online olacam Genişletmek için tıkla ...
: uyumam uyumam ----------Eklendi @ 17:35:30 ---------- Yazıldı @ 17:35:05 ---------- kingmor' Alıntı: bende yarın işe gireceem artık en fazla 1 saat online olacam Genişletmek için tıkla ...
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap neyse arkadaşlar ben çıkıyorum trlefonun şarjı bitebilir görüşürüz ----------Eklendi @ 17:38:41 ---------- Yazıldı @ 17:37:43 ---------- burdadamı futbol yav
neyse arkadaşlar ben çıkıyorum trlefonun şarjı bitebilir görüşürüz ----------Eklendi @ 17:38:41 ---------- Yazıldı @ 17:37:43 ---------- burdadamı futbol yav
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: nereye gıdıyon be Genişletmek için tıkla ... ankaraya dedimya
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Bluetoooth' Alıntı: selam Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam ve hoşçakal ben çıkıyorum
Amaru Shady Üye Bluetoooth' Alıntı: one Genişletmek için tıkla ... şikeyle ilgili sonuçlar açıklanıyor
Bluetoooth Üye pelın_' Alıntı: knular kapatıldı ya adam pelını bana ayarlayın dıye konu açtı nedıyon sen çok sey kacırdın Genişletmek için tıkla ... krdohasan dimi o adam sırf zapık ----------Eklendi @ 17:52:54 ---------- Yazıldı @ 17:52:00 ---------- Pondusss' Alıntı: şikeyle ilgili sonuçlar açıklanıyor Genişletmek için tıkla ... hıi bende bune diyor diyorum
pelın_' Alıntı: knular kapatıldı ya adam pelını bana ayarlayın dıye konu açtı nedıyon sen çok sey kacırdın Genişletmek için tıkla ... krdohasan dimi o adam sırf zapık ----------Eklendi @ 17:52:54 ---------- Yazıldı @ 17:52:00 ---------- Pondusss' Alıntı: şikeyle ilgili sonuçlar açıklanıyor Genişletmek için tıkla ... hıi bende bune diyor diyorum
jigsaw_54 Üye pelın_' Alıntı: knular kapatıldı ya adam pelını bana ayarlayın dıye konu açtı nedıyon sen çok sey kacırdın Genişletmek için tıkla ... kim benim ablama sarkıntılık yapan
pelın_' Alıntı: knular kapatıldı ya adam pelını bana ayarlayın dıye konu açtı nedıyon sen çok sey kacırdın Genişletmek için tıkla ... kim benim ablama sarkıntılık yapan