Kingmortall Üye 'Enver'' Alıntı: bişey sorucam burda mesaj kasılıyomu ? Genişletmek için tıkla ... he he kasılıyo yaz yaz ----------Eklendi @ 16:54:34 ---------- Yazıldı @ 16:54:17 ---------- zaza' Alıntı: senmi benmi? Genişletmek için tıkla ... bende
'Enver'' Alıntı: bişey sorucam burda mesaj kasılıyomu ? Genişletmek için tıkla ... he he kasılıyo yaz yaz ----------Eklendi @ 16:54:34 ---------- Yazıldı @ 16:54:17 ---------- zaza' Alıntı: senmi benmi? Genişletmek için tıkla ... bende
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap kingmor' Alıntı: he he kasılıyo yaz yaz Genişletmek için tıkla ... kasılmıyomuş
zaza Üye 'Enver'' Alıntı: bişey sorucam burda mesaj kasılıyomu ? Genişletmek için tıkla ... hayır sadece alt planda sayılıyor görünürde faydası yok sendemi kasacan
'Enver'' Alıntı: bişey sorucam burda mesaj kasılıyomu ? Genişletmek için tıkla ... hayır sadece alt planda sayılıyor görünürde faydası yok sendemi kasacan
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap 'İsmet'' Alıntı: Aleyküm selam Hüseyin abi. Genişletmek için tıkla ... allah razı olsun ismet kardeşim
'İsmet'' Alıntı: Aleyküm selam Hüseyin abi. Genişletmek için tıkla ... allah razı olsun ismet kardeşim
zaza Üye pelın_' Alıntı: bence hepımız neyd o ya öle Genişletmek için tıkla ... yok yok en çok ben sinir oldum o kadar sinirliyimki kendimi kontrol altına alamıyorum
pelın_' Alıntı: bence hepımız neyd o ya öle Genişletmek için tıkla ... yok yok en çok ben sinir oldum o kadar sinirliyimki kendimi kontrol altına alamıyorum
Kingmortall Üye pelın_' Alıntı: bence hepımız neyd o ya öle Genişletmek için tıkla ... şakaydı geçti hocam boşver
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: sınıroldum adama ya Genişletmek için tıkla ... sen neye sinir olmuyonki
Kingmortall Üye zaza' Alıntı: yok yok en çok ben sinir oldum o kadar sinirliyimki kendimi kontrol altına alamıyorum Genişletmek için tıkla ... sakin ol pc ye falan vurma htc desireyi güvence altında olması için bana verebilirsin gözüm gibi bakarım
zaza' Alıntı: yok yok en çok ben sinir oldum o kadar sinirliyimki kendimi kontrol altına alamıyorum Genişletmek için tıkla ... sakin ol pc ye falan vurma htc desireyi güvence altında olması için bana verebilirsin gözüm gibi bakarım
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap zaza' Alıntı: hayır sadece alt planda sayılıyor görünürde faydası yok sendemi kasacan Genişletmek için tıkla ... hee
zaza' Alıntı: hayır sadece alt planda sayılıyor görünürde faydası yok sendemi kasacan Genişletmek için tıkla ... hee
pelın_ 'TUĞ'' Alıntı: sen neye sinir olmuyonki Genişletmek için tıkla ... diyarbakırdan bı talıbım cıktı demın adımı fatma olarak degıştırıp benı alıyoduda ondan
'TUĞ'' Alıntı: sen neye sinir olmuyonki Genişletmek için tıkla ... diyarbakırdan bı talıbım cıktı demın adımı fatma olarak degıştırıp benı alıyoduda ondan
zaza Üye neden adres vermiyorlar bana güvenmiyorlarmı ----------Eklendi @ 16:58:00 ---------- Yazıldı @ 16:57:21 ---------- pelın_' Alıntı: diyarbakırdan bı talıbım cıktı demın adımı fatma olarak degıştırıp benı alıyoduda ondan Genişletmek için tıkla ... ben anlamıyorum zaten nedir bu buketle senin doğu talipleri vermiyorum arkadaş zorlamı
neden adres vermiyorlar bana güvenmiyorlarmı ----------Eklendi @ 16:58:00 ---------- Yazıldı @ 16:57:21 ---------- pelın_' Alıntı: diyarbakırdan bı talıbım cıktı demın adımı fatma olarak degıştırıp benı alıyoduda ondan Genişletmek için tıkla ... ben anlamıyorum zaten nedir bu buketle senin doğu talipleri vermiyorum arkadaş zorlamı
Kingmortall Üye zaza' Alıntı: neden adres vermiyorlar bana güvenmiyorlarmı Genişletmek için tıkla ... benim neyim eskik bana neden güvenmiyolar
zaza' Alıntı: neden adres vermiyorlar bana güvenmiyorlarmı Genişletmek için tıkla ... benim neyim eskik bana neden güvenmiyolar
pelın_ isa boşverya ----------Eklendi @ 16:58:34 ---------- Yazıldı @ 16:58:08 ---------- zaza' Alıntı: neden adres vermiyorlar bana güvenmiyorlarmı ----------Eklendi @ 16:58:00 ---------- Yazıldı @ 16:57:21 ---------- ben anlamıyorum zaten nedir bu buketle senin doğu talipleri vermiyorum arkadaş zorlamı Genişletmek için tıkla ... valla ya bende varmam zaten
isa boşverya ----------Eklendi @ 16:58:34 ---------- Yazıldı @ 16:58:08 ---------- zaza' Alıntı: neden adres vermiyorlar bana güvenmiyorlarmı ----------Eklendi @ 16:58:00 ---------- Yazıldı @ 16:57:21 ---------- ben anlamıyorum zaten nedir bu buketle senin doğu talipleri vermiyorum arkadaş zorlamı Genişletmek için tıkla ... valla ya bende varmam zaten
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: bence hepımız neyd o ya öle Genişletmek için tıkla ... ne? neydi?
zaza Üye pelın_' Alıntı: isa boşverya ----------Eklendi @ 16:58:34 ---------- Yazıldı @ 16:58:08 ---------- valla ya bende varmam zaten Genişletmek için tıkla ... anladımki himayeme girmezsen tehlikeli olacak senide himayeme almaya karar verdim artık buket ve senin taliplerin bana ulaşabilir
pelın_' Alıntı: isa boşverya ----------Eklendi @ 16:58:34 ---------- Yazıldı @ 16:58:08 ---------- valla ya bende varmam zaten Genişletmek için tıkla ... anladımki himayeme girmezsen tehlikeli olacak senide himayeme almaya karar verdim artık buket ve senin taliplerin bana ulaşabilir