Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap TheM-CK' Alıntı: yavv iğne değilde yapanın bayan olması acıttı Genişletmek için tıkla ...
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap TheM-CK' Alıntı: sıkıldım galiba Genişletmek için tıkla ... bende birazdan işe gidecem
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap TheM-CK' Alıntı: gece çalışmak insanı bitiriyor ya günden güne bende çok çalıştım zor olmuyormu senin için Genişletmek için tıkla ... olmazmı, ama ne yapayım
TheM-CK' Alıntı: gece çalışmak insanı bitiriyor ya günden güne bende çok çalıştım zor olmuyormu senin için Genişletmek için tıkla ... olmazmı, ama ne yapayım
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap TheM-CK' Alıntı: yaa yaş daha genç evli yada ev bakan birisimisin dostum? Genişletmek için tıkla ... yok yok neyse ben kaçaıyorum cengizim tekrar geçmiş olsun kendine iyi bak ohemşireye kendini ezdirtme bu arada pelinide 2 gündür göremedim nereye gitti
TheM-CK' Alıntı: yaa yaş daha genç evli yada ev bakan birisimisin dostum? Genişletmek için tıkla ... yok yok neyse ben kaçaıyorum cengizim tekrar geçmiş olsun kendine iyi bak ohemşireye kendini ezdirtme bu arada pelinide 2 gündür göremedim nereye gitti
Bluetoooth Üye eray_aksoylu' Alıntı: bu ne be son sayfada konuşmadan çok smiley kullanılmış he neci buu Genişletmek için tıkla ... Kıyamet alameti
eray_aksoylu' Alıntı: bu ne be son sayfada konuşmadan çok smiley kullanılmış he neci buu Genişletmek için tıkla ... Kıyamet alameti