Necmati Üye 'İsmet'' Alıntı: Her sabah yaparak geliyosun Bunu farkettim 3 oldu Bu arada günaydın cicişler Genişletmek için tıkla ... hep burdayım ondan sanada günaydın panpa ne kadar iğrenç bir tabir yaa
'İsmet'' Alıntı: Her sabah yaparak geliyosun Bunu farkettim 3 oldu Bu arada günaydın cicişler Genişletmek için tıkla ... hep burdayım ondan sanada günaydın panpa ne kadar iğrenç bir tabir yaa
Kobra_FighterTR Üye Necmati' Alıntı: Burdayim ref'ci sen yoksun Genişletmek için tıkla ... Nasıl burdasın sen 1 saat önce yazdım 1 saat sonra cevap aldım Oruç nasıl gidiyor
Necmati' Alıntı: Burdayim ref'ci sen yoksun Genişletmek için tıkla ... Nasıl burdasın sen 1 saat önce yazdım 1 saat sonra cevap aldım Oruç nasıl gidiyor
Kobra_FighterTR Üye Necmati' Alıntı: Rötar yapmistir . Eh iste idare ediyoz sizde durumlar nasil beyfendi Genişletmek için tıkla ... Şöyle böyle Oruçda çalışmak zor oluyor Traşa dahi gitmedim daha Oturur oturmaz çalışmaya başladım
Necmati' Alıntı: Rötar yapmistir . Eh iste idare ediyoz sizde durumlar nasil beyfendi Genişletmek için tıkla ... Şöyle böyle Oruçda çalışmak zor oluyor Traşa dahi gitmedim daha Oturur oturmaz çalışmaya başladım
Kobra_FighterTR Üye Necmati' Alıntı: Sana cok yükleniyorlar Genişletmek için tıkla ... Avea lı değilim ondandır