minoo Üye greenmile' Alıntı: yok o değil ya o bu kadar tatlı değil Genişletmek için tıkla ... Değil mi ya şu kıza bak allaaam ne şeker
greenmile' Alıntı: yok o değil ya o bu kadar tatlı değil Genişletmek için tıkla ... Değil mi ya şu kıza bak allaaam ne şeker
-efşan Üye minoo' Alıntı: Değil mi ya şu kıza bak allaaam ne şeker Genişletmek için tıkla ... benim avatar dimi
greenmile Üye minoo' Alıntı: Değil mi ya şu kıza bak allaaam ne şeker Genişletmek için tıkla ... evet ya saçlar falan fena duruşu yeter,sen bunun tırnağı olamazsın
minoo' Alıntı: Değil mi ya şu kıza bak allaaam ne şeker Genişletmek için tıkla ... evet ya saçlar falan fena duruşu yeter,sen bunun tırnağı olamazsın
minoo Üye Fotoda boyunu göremiyorum ki ----------Eklendi @ 00:27:47 ---------- Yazıldı @ 00:27:25 ---------- greenmile' Alıntı: evet ya saçlar falan fena duruşu yeter,sen bunun tırnağı olamazsın Genişletmek için tıkla ... Hadi be ordan Küçümseme beni
Fotoda boyunu göremiyorum ki ----------Eklendi @ 00:27:47 ---------- Yazıldı @ 00:27:25 ---------- greenmile' Alıntı: evet ya saçlar falan fena duruşu yeter,sen bunun tırnağı olamazsın Genişletmek için tıkla ... Hadi be ordan Küçümseme beni
-efşan Üye anaa hakket kızz bu sen değilmişin ya pınar şimdi düştü jeton ben senin resmini gördüydümdü
minoo Üye Cengiz sen beni nerde gördün yahu? ----------Eklendi @ 00:35:51 ---------- Yazıldı @ 00:35:30 ---------- greenmile' Alıntı: kötü ne dedik ya güzel diyoz kimse işte Genişletmek için tıkla ... Birazdan kendi resmimi koyayım mı?
Cengiz sen beni nerde gördün yahu? ----------Eklendi @ 00:35:51 ---------- Yazıldı @ 00:35:30 ---------- greenmile' Alıntı: kötü ne dedik ya güzel diyoz kimse işte Genişletmek için tıkla ... Birazdan kendi resmimi koyayım mı?
greenmile Üye minoo' Alıntı: Cengiz sen beni nerde gördün yahu? ----------Eklendi @ 00:35:51 ---------- Yazıldı @ 00:35:30 ---------- Birazdan kendi resmimi koyayım mı? Genişletmek için tıkla ... koyma midem kalkmasın canım
minoo' Alıntı: Cengiz sen beni nerde gördün yahu? ----------Eklendi @ 00:35:51 ---------- Yazıldı @ 00:35:30 ---------- Birazdan kendi resmimi koyayım mı? Genişletmek için tıkla ... koyma midem kalkmasın canım
-efşan Üye minoo' Alıntı: Cengiz sen beni nerde gördün yahu? ----------Eklendi @ 00:35:51 ---------- Yazıldı @ 00:35:30 ---------- Birazdan kendi resmimi koyayım mı? Genişletmek için tıkla ... msninde gördüydüm şimdi baktım yine değişmişsin
minoo' Alıntı: Cengiz sen beni nerde gördün yahu? ----------Eklendi @ 00:35:51 ---------- Yazıldı @ 00:35:30 ---------- Birazdan kendi resmimi koyayım mı? Genişletmek için tıkla ... msninde gördüydüm şimdi baktım yine değişmişsin