greenmile Üye minoo' Alıntı: Kahvesiz bir hayat düşünemiyorum!! ----------Eklendi @ 23:43:45 ---------- Yazıldı @ 23:43:15 ---------- Yaaa ben içemiyorum ----------Eklendi @ 23:44:27 ---------- Yazıldı @ 23:43:45 ---------- Çikolatalar geldiii Ben sevmem tatlı. Hepsini yiyebilirsiniz Genişletmek için tıkla ... aç gözlü değiliz bi tanesini yesek yeter kahvenin yanında sağol sanada zahmet verdik ya neyse
minoo' Alıntı: Kahvesiz bir hayat düşünemiyorum!! ----------Eklendi @ 23:43:45 ---------- Yazıldı @ 23:43:15 ---------- Yaaa ben içemiyorum ----------Eklendi @ 23:44:27 ---------- Yazıldı @ 23:43:45 ---------- Çikolatalar geldiii Ben sevmem tatlı. Hepsini yiyebilirsiniz Genişletmek için tıkla ... aç gözlü değiliz bi tanesini yesek yeter kahvenin yanında sağol sanada zahmet verdik ya neyse
-efşan Üye greenmile' Alıntı: aç gözlülük yapma istersen saralım eve götür Genişletmek için tıkla ... eve gidene kadar yerim ):
greenmile' Alıntı: aç gözlülük yapma istersen saralım eve götür Genişletmek için tıkla ... eve gidene kadar yerim ):
_SiyabeNd_ Üye ALLAH'a Emanet Olun arkadaşlar size keyifli sohbetler tekrardan Berat Kandiliniz Mübarek Olsun Hayırlı Geceler
ALLAH'a Emanet Olun arkadaşlar size keyifli sohbetler tekrardan Berat Kandiliniz Mübarek Olsun Hayırlı Geceler
-efşan Üye _BaRan_' Alıntı: ALLAH'a Emanet Olun arkadaşlar size keyifli sohbetler tekrardan Berat Kandiliniz Mübarek Olsun Hayırlı Geceler Genişletmek için tıkla ... hayırlı geceler kardeşim ----------Eklendi @ 23:55:11 ---------- Yazıldı @ 23:54:47 ---------- pınaarrr avatarım nası kızz
_BaRan_' Alıntı: ALLAH'a Emanet Olun arkadaşlar size keyifli sohbetler tekrardan Berat Kandiliniz Mübarek Olsun Hayırlı Geceler Genişletmek için tıkla ... hayırlı geceler kardeşim ----------Eklendi @ 23:55:11 ---------- Yazıldı @ 23:54:47 ---------- pınaarrr avatarım nası kızz
minoo Üye Aynen ya Hoşuma şey ee Ya git bee ----------Eklendi @ 23:58:54 ---------- Yazıldı @ 23:58:06 ---------- TheM-CK' Alıntı: hayırlı geceler kardeşim ----------Eklendi @ 23:55:11 ---------- Yazıldı @ 23:54:47 ---------- pınaarrr avatarım nası kızz Genişletmek için tıkla ... O nasıl avatar yaa Asıl benim avatarım nasıl Nette buldum kızın saçlarına baak kıvırcıık
Aynen ya Hoşuma şey ee Ya git bee ----------Eklendi @ 23:58:54 ---------- Yazıldı @ 23:58:06 ---------- TheM-CK' Alıntı: hayırlı geceler kardeşim ----------Eklendi @ 23:55:11 ---------- Yazıldı @ 23:54:47 ---------- pınaarrr avatarım nası kızz Genişletmek için tıkla ... O nasıl avatar yaa Asıl benim avatarım nasıl Nette buldum kızın saçlarına baak kıvırcıık
greenmile Üye minoo' Alıntı: Aynen ya Hoşuma şey ee Ya git bee ----------Eklendi @ 23:58:54 ---------- Yazıldı @ 23:58:06 ---------- O nasıl avatar yaa Asıl benim avatarım nasıl Nette buldum kızın saçlarına baak kıvırcıık Genişletmek için tıkla ... kıza vay bee kim bu
minoo' Alıntı: Aynen ya Hoşuma şey ee Ya git bee ----------Eklendi @ 23:58:54 ---------- Yazıldı @ 23:58:06 ---------- O nasıl avatar yaa Asıl benim avatarım nasıl Nette buldum kızın saçlarına baak kıvırcıık Genişletmek için tıkla ... kıza vay bee kim bu
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap minoo' Alıntı: Aynen ya Hoşuma şey ee Ya git bee ----------Eklendi @ 23:58:54 ---------- Yazıldı @ 23:58:06 ---------- O nasıl avatar yaa Asıl benim avatarım nasıl Nette buldum kızın saçlarına baak kıvırcıık Genişletmek için tıkla ... ben senin resmin sanıyordum
minoo' Alıntı: Aynen ya Hoşuma şey ee Ya git bee ----------Eklendi @ 23:58:54 ---------- Yazıldı @ 23:58:06 ---------- O nasıl avatar yaa Asıl benim avatarım nasıl Nette buldum kızın saçlarına baak kıvırcıık Genişletmek için tıkla ... ben senin resmin sanıyordum