_SiyabeNd_ Üye greenmile' Alıntı: iyi ya ne olsun sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... ALLAH'a Çok Şükür abi
minoo Üye TheM-CK' Alıntı: hani kız sigaranın dumanııı Genişletmek için tıkla ... Ayy iyi aklıma getirdin Ama kuzenim bizde. Onu dinleye dinleye bıktırdım kızı. Açarsam şimdi kesin kafama bişeyler fırlatır. Korkuyorum
TheM-CK' Alıntı: hani kız sigaranın dumanııı Genişletmek için tıkla ... Ayy iyi aklıma getirdin Ama kuzenim bizde. Onu dinleye dinleye bıktırdım kızı. Açarsam şimdi kesin kafama bişeyler fırlatır. Korkuyorum
minoo Üye greenmile' Alıntı: olar Genişletmek için tıkla ... Buyrunuz ----------Eklendi @ 23:39:55 ---------- Yazıldı @ 23:39:28 ---------- TheM-CK' Alıntı: aman aman bende kahve isterimm Genişletmek için tıkla ... Hemen yapıyorum
greenmile' Alıntı: olar Genişletmek için tıkla ... Buyrunuz ----------Eklendi @ 23:39:55 ---------- Yazıldı @ 23:39:28 ---------- TheM-CK' Alıntı: aman aman bende kahve isterimm Genişletmek için tıkla ... Hemen yapıyorum
greenmile Üye minoo' Alıntı: Buyrunuz ----------Eklendi @ 23:39:55 ---------- Yazıldı @ 23:39:28 ---------- Hemen yapıyorum Genişletmek için tıkla ... yanında milka çikolatada isterim
minoo' Alıntı: Buyrunuz ----------Eklendi @ 23:39:55 ---------- Yazıldı @ 23:39:28 ---------- Hemen yapıyorum Genişletmek için tıkla ... yanında milka çikolatada isterim
_SiyabeNd_ Üye Hea ben kahvenin ne Türk olanını nede 3'ü 1arada olanını sevmem kokusu bile yetiyor sevmemem için ne yapayım arkadaş içemiyorum
Hea ben kahvenin ne Türk olanını nede 3'ü 1arada olanını sevmem kokusu bile yetiyor sevmemem için ne yapayım arkadaş içemiyorum
-efşan Üye minoo' Alıntı: Buyrunuz Genişletmek için tıkla ... hopp teşekkürler cansınız efendim bide sigara yaktınmı bunun yanına varyaaa
minoo' Alıntı: Buyrunuz Genişletmek için tıkla ... hopp teşekkürler cansınız efendim bide sigara yaktınmı bunun yanına varyaaa
minoo Üye Kahvesiz bir hayat düşünemiyorum!! ----------Eklendi @ 23:43:45 ---------- Yazıldı @ 23:43:15 ---------- TheM-CK' Alıntı: hopp teşekkürler cansınız efendim bide sigara yaktınmı bunun yanına varyaaa Genişletmek için tıkla ... Yaaa ben içemiyorum ----------Eklendi @ 23:44:27 ---------- Yazıldı @ 23:43:45 ---------- Çikolatalar geldiii Ben sevmem tatlı. Hepsini yiyebilirsiniz
Kahvesiz bir hayat düşünemiyorum!! ----------Eklendi @ 23:43:45 ---------- Yazıldı @ 23:43:15 ---------- TheM-CK' Alıntı: hopp teşekkürler cansınız efendim bide sigara yaktınmı bunun yanına varyaaa Genişletmek için tıkla ... Yaaa ben içemiyorum ----------Eklendi @ 23:44:27 ---------- Yazıldı @ 23:43:45 ---------- Çikolatalar geldiii Ben sevmem tatlı. Hepsini yiyebilirsiniz