minoo Üye Çıkan arkadaşa by demiştim yahu ben sabahçıyım nereye gidiyorum aaa aşk olsun Bunu kendime hakaret sayıyorum
Çıkan arkadaşa by demiştim yahu ben sabahçıyım nereye gidiyorum aaa aşk olsun Bunu kendime hakaret sayıyorum
-efşan Üye _BaRan_' Alıntı: S.a millet Hayırlı Geceler Genişletmek için tıkla ... a.s kardeşim hoşgeldin
_SiyabeNd_ Üye greenmile' Alıntı: hoşgeldin abim Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk abi nasılsınız ?
-efşan Üye minoo' Alıntı: Yatacağımı falan düşünmüşler de bir an için Genişletmek için tıkla ... aaa kim yapmış onuu bak terbiyesize
minoo' Alıntı: Yatacağımı falan düşünmüşler de bir an için Genişletmek için tıkla ... aaa kim yapmış onuu bak terbiyesize
pelın_ minoo' Alıntı: [sıze="3"]yatacağımı falan düşünmüşler de bir an için :d[/sıze] Genişletmek için tıkla ... cengız gece gündüz işteye bian beynine kan gitmedi galiba pınara yatıyomusun dedı yahuu kavgada sölenmez
minoo' Alıntı: [sıze="3"]yatacağımı falan düşünmüşler de bir an için :d[/sıze] Genişletmek için tıkla ... cengız gece gündüz işteye bian beynine kan gitmedi galiba pınara yatıyomusun dedı yahuu kavgada sölenmez
-efşan Üye minoo' Alıntı: Bence de yani hakaret Genişletmek için tıkla ... şakaydı şaka kavgada söylenmezdi ama ben söyledim
minoo' Alıntı: Bence de yani hakaret Genişletmek için tıkla ... şakaydı şaka kavgada söylenmezdi ama ben söyledim
greenmile Üye _BaRan_' Alıntı: Hoşbulduk abi nasılsınız ? Genişletmek için tıkla ... iyi ya ne olsun sen nasılsın?