Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap TaDaGoPiE' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... arkadaşım burda içmek yasak burası dumansız hava sahası
TaDaGoPiE' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... arkadaşım burda içmek yasak burası dumansız hava sahası
AbdulkadirAvan Üye minoo' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 04:09:47 ---------- Yazıldı @ 04:09:06 ---------- öhhü öhhü
minoo' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 04:09:47 ---------- Yazıldı @ 04:09:06 ---------- öhhü öhhü
tulkas Üye Ooo kimse yok artık burda,arada bakında sohbet edelim günde sıcak Bu arada birşey sormak istiyorum,bu yazı stilimi kaydetme yokmu her girdiğimde renkmi kaydeteceğim. ?
Ooo kimse yok artık burda,arada bakında sohbet edelim günde sıcak Bu arada birşey sormak istiyorum,bu yazı stilimi kaydetme yokmu her girdiğimde renkmi kaydeteceğim. ?
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap tulkas' Alıntı: Ooo kimse yok artık burda,arada bakında sohbet edelim günde sıcak Bu arada birşey sormak istiyorum,bu yazı stilimi kaydetme yokmu her girdiğimde renkmi kaydeteceğim. ? Genişletmek için tıkla ... kontrol paneli>forum ayarları'dan ayarlayabilirsin
tulkas' Alıntı: Ooo kimse yok artık burda,arada bakında sohbet edelim günde sıcak Bu arada birşey sormak istiyorum,bu yazı stilimi kaydetme yokmu her girdiğimde renkmi kaydeteceğim. ? Genişletmek için tıkla ... kontrol paneli>forum ayarları'dan ayarlayabilirsin