minoo Üye Ben şu aralar HİÇ izlemiyorum ya. Yaklaşık 5-6 aydır Arada bakıyorum film falan varsa takılıyorum öyle. Onun dışında bir tek haberler. Arada da yemek yerken izliyorum
Ben şu aralar HİÇ izlemiyorum ya. Yaklaşık 5-6 aydır Arada bakıyorum film falan varsa takılıyorum öyle. Onun dışında bir tek haberler. Arada da yemek yerken izliyorum
cehili Üye 4 Aydır yemeği bile odamda yiyorum Annem diyor: bu pc sana radyasyon veriyor birşey olacak diye korkuyorum!
4 Aydır yemeği bile odamda yiyorum Annem diyor: bu pc sana radyasyon veriyor birşey olacak diye korkuyorum!
minoo Üye Bizde yemek yeneceği zaman birisi odasında, telefonda, bilgisayarda, tv'de olsun olay çıkarır babam Yemekte herkes burda olacak! Nokta
Bizde yemek yeneceği zaman birisi odasında, telefonda, bilgisayarda, tv'de olsun olay çıkarır babam Yemekte herkes burda olacak! Nokta
minoo Üye cehili' Alıntı: Erkencisin.Görüşürz cnm İyi Geceler. Genişletmek için tıkla ... Yatmıyorum ki, konudan çıkıyorum
cehili' Alıntı: Erkencisin.Görüşürz cnm İyi Geceler. Genişletmek için tıkla ... Yatmıyorum ki, konudan çıkıyorum