Gönüldaşların Mekanı..

cehili

Üye
Aziz Yıldırım'ın tutuklanacağı haber alan Fenerbahçe'li taraftarlar: Anca beraber Kanca beraber diyerek metris cezaevinin önünde toplanıp bizide alın biz başkansız yapamayız dedi.!

Tepkiler: minoo

Necmati

Üye
bunu duyan başkan birkere daha şike yaparız beyler dedi

gerekirse isyan çıkartırız ulenn bu ülkede hiçbir sezon temiz geçmemiştir zaten neden bi bu yıl araştırılıyor anlamıyorum

cehili

Üye
Kanallar son dakika haberi geçti:Fenerbahçelilerin gelmesi ile metris cezaevindeki diğer suçlular beraat etmiştir.

----------Eklendi @ 20:36:46 ---------- Yazıldı @ 20:36:09 ----------

gerekirse isyan çıkartırız ulenn bu ülkede hiçbir sezon temiz geçmemiştir zaten neden bi bu yıl araştırılıyor anlamıyorum
Şekip Mosturoğlu'nun ( Sizin Yönetici ) çoook desteklediği bir yasa bu yıl çıktıda ondan

hadi ya daha önce şike serbest miydi yani?Sporda şiddet yasası sadece ceza hukukuna yerleştirilmiş bir sistem,araştırılsa takımlar her türlü küme düşer

cehili

Üye
Valla 2-3 sene öncesine gidilse belki düşer belki sanmıyorum ama belki.

bu bi başlangıçsa ötekiler de araştırılmalı mesela kupa sizin lig bizimler,20.45ler falan filan,paranın döndüğü heryerde bunlar olur normaldir

cehili

Üye
Araştırılsın hacı araştırılsın dememizle oluyorsa araştırılsın

Tepkiler: -efşan

-efşan

Üye
[video=dailymotion;x63gc5]http://www.dailymotion.com/video/x63gc5_neyet-ertay-ahirim-sensin_music[/video]

of ulaaannn off

selam kim var

tulkas

Üye
Cümleten S.a

Tepkiler: greenmile ve -efşan
iyi gibi idare ediyorum bende

a.s kardeşim hoşgeldin

-efşan

Üye
geçmiş olsun bu arada dostum nasıl oldu parmakların

sağol dostum kullanamıyorum onun hafricinde bi sıkıntı yok

-efşan

Üye
nasıl oldu dostum olay

dostum bi anlık sinirle yanlış yere yumruk attık hiç sorma bende anlamadım sızlıyordu falan ertesi gün gittim doktora çatlak dedi