greenmile Üye paradan değil canım benim birayı ayak üstü içebilirsin ama rakı zahmetli öncesinde hazırlık gerektirir ----------Eklendi @ 18:21:26 ---------- Yazıldı @ 18:20:59 ---------- ha bana sorarsan rakıyla birayı kıyaslamam rakın verdiği zevk apayrı
paradan değil canım benim birayı ayak üstü içebilirsin ama rakı zahmetli öncesinde hazırlık gerektirir ----------Eklendi @ 18:21:26 ---------- Yazıldı @ 18:20:59 ---------- ha bana sorarsan rakıyla birayı kıyaslamam rakın verdiği zevk apayrı
cehili Üye Bira ne zevk veriyor ki ben onu söylüyorum zaten hamallıktan ibaret sadece. Ama rakı rakı öyle mi
greenmile Üye bira da zevk veriyor herşeyin yeri ayrı ----------Eklendi @ 18:35:01 ---------- Yazıldı @ 18:34:44 ---------- minoo' Alıntı: 2.yi açtım Genişletmek için tıkla ... yarasın koççuma
bira da zevk veriyor herşeyin yeri ayrı ----------Eklendi @ 18:35:01 ---------- Yazıldı @ 18:34:44 ---------- minoo' Alıntı: 2.yi açtım Genişletmek için tıkla ... yarasın koççuma
greenmile Üye minoo' Alıntı: Ben de alabilir miyim o kınadan Böyle kınaya can kurban bee Genişletmek için tıkla ... sen gül gül, sizde şikecisiniz kızım sizin başkanı da çağırmışlar sorguya
minoo' Alıntı: Ben de alabilir miyim o kınadan Böyle kınaya can kurban bee Genişletmek için tıkla ... sen gül gül, sizde şikecisiniz kızım sizin başkanı da çağırmışlar sorguya
Necmati Üye minoo' Alıntı: Ben de alabilir miyim o kınadan Böyle kınaya can kurban bee Genişletmek için tıkla ... özel yerlere sürmek için tasarlanmıştır
minoo' Alıntı: Ben de alabilir miyim o kınadan Böyle kınaya can kurban bee Genişletmek için tıkla ... özel yerlere sürmek için tasarlanmıştır
cehili Üye greenmile' Alıntı: sen gül gül, sizde şikecisiniz kızım sizin başkanı da çağırmışlar sorguya Genişletmek için tıkla ... Yıldırım Demiröreni ifadeye çağırmadıklarını açıkladılar sabah saatlerinde
greenmile' Alıntı: sen gül gül, sizde şikecisiniz kızım sizin başkanı da çağırmışlar sorguya Genişletmek için tıkla ... Yıldırım Demiröreni ifadeye çağırmadıklarını açıkladılar sabah saatlerinde
greenmile Üye gerekirse aziz başkan içerden de yönetir bizi bence başbakanın bu işe bi el atması lazım artık nası fenerli anlamıyorum ki hani aynı yolun yolcusuyduk
gerekirse aziz başkan içerden de yönetir bizi bence başbakanın bu işe bi el atması lazım artık nası fenerli anlamıyorum ki hani aynı yolun yolcusuyduk