Necmati Üye minoo' Alıntı: Şu pcnin şarjı neden bitiyo hemen yaa Genişletmek için tıkla ... bitmeyen al sende
Necmati Üye minoo' Alıntı: Çok sinirlendim, o yüzden içicem birazdan Genişletmek için tıkla ... bende yarın başlarım
minoo' Alıntı: Çok sinirlendim, o yüzden içicem birazdan Genişletmek için tıkla ... bende yarın başlarım
greenmile Üye minoo' Alıntı: Çok sinirlendim, o yüzden içicem birazdan Genişletmek için tıkla ... heheheh gülesim yoktu şuana kadar
minoo' Alıntı: Çok sinirlendim, o yüzden içicem birazdan Genişletmek için tıkla ... heheheh gülesim yoktu şuana kadar
minoo Üye Hahahahah Necooo çok doğru söyledin hacım. Alışın bana Bak, Necmi alışmış Bizimkiler biraları aldı, geliyolar 5dkya
Hahahahah Necooo çok doğru söyledin hacım. Alışın bana Bak, Necmi alışmış Bizimkiler biraları aldı, geliyolar 5dkya
Necmati Üye cehili' Alıntı: Bira'dan başka birşey iç la göbek yapacan Amele işinden başka birşey değil şu bira. Genişletmek için tıkla ... Gerçek Türk Bira içer
cehili' Alıntı: Bira'dan başka birşey iç la göbek yapacan Amele işinden başka birşey değil şu bira. Genişletmek için tıkla ... Gerçek Türk Bira içer
Necmati Üye cehili' Alıntı: Benim bildiğim gerçek Türk Rakı içer. Genişletmek için tıkla ... ikisinide