greenmile Üye pelın_' Alıntı: doktor olan enıstemı ortak Genişletmek için tıkla ... başka yok zaten herşeyimi elimden aldı düğün olsa da kurtulsam
pelın_' Alıntı: doktor olan enıstemı ortak Genişletmek için tıkla ... başka yok zaten herşeyimi elimden aldı düğün olsa da kurtulsam
pelın_ minoo' Alıntı: [sıze="3"]evet hem de ne kötü Her yer yosun.[/sıze] [sıze=1]----------eklendi @ 16:17:54 ---------- yazıldı @ 16:17:34 ----------[/sıze] [sıze="3"] 0530 329 .. .. [/sıze] Genişletmek için tıkla ... külliyen yalan
minoo' Alıntı: [sıze="3"]evet hem de ne kötü Her yer yosun.[/sıze] [sıze=1]----------eklendi @ 16:17:54 ---------- yazıldı @ 16:17:34 ----------[/sıze] [sıze="3"] 0530 329 .. .. [/sıze] Genişletmek için tıkla ... külliyen yalan
Necmati Üye minoo' Alıntı: Evet hem de ne kötü Her yer yosun. ----------Eklendi @ 16:17:54 ---------- Yazıldı @ 16:17:34 ---------- 0530 329 .. .. Genişletmek için tıkla ... noktayı arıyomu Turkcell
minoo' Alıntı: Evet hem de ne kötü Her yer yosun. ----------Eklendi @ 16:17:54 ---------- Yazıldı @ 16:17:34 ---------- 0530 329 .. .. Genişletmek için tıkla ... noktayı arıyomu Turkcell
-YARINIYOK- Üye minoo' Alıntı: Şile'nin denizi de zaten Karadeniz Genişletmek için tıkla ... ordu ya gelin demek istemiştim
minoo' Alıntı: Şile'nin denizi de zaten Karadeniz Genişletmek için tıkla ... ordu ya gelin demek istemiştim
pelın_ greenmile' Alıntı: başka yok zaten herşeyimi elimden aldı düğün olsa da kurtulsam Genişletmek için tıkla ... tamam ortak ya
greenmile' Alıntı: başka yok zaten herşeyimi elimden aldı düğün olsa da kurtulsam Genişletmek için tıkla ... tamam ortak ya
SilentOne Üye Necmati' Alıntı: noktayı arıyomu Turkcell Genişletmek için tıkla ... heralde türkcelldir ,
SilentOne Üye minoo' Alıntı: Aynen Turkcell Genişletmek için tıkla ... denizlide millet hep avea kullanıyor istanbulda neden türkcell çoqunlukta ? xd
minoo' Alıntı: Aynen Turkcell Genişletmek için tıkla ... denizlide millet hep avea kullanıyor istanbulda neden türkcell çoqunlukta ? xd
greenmile Üye SilentOne' Alıntı: denizlide millet hep avea kullanıyor istanbulda neden türkcell çoqunlukta ? xd Genişletmek için tıkla ... genelinde turkcell çoğunlukta zaten denizli de trkclldir
SilentOne' Alıntı: denizlide millet hep avea kullanıyor istanbulda neden türkcell çoqunlukta ? xd Genişletmek için tıkla ... genelinde turkcell çoğunlukta zaten denizli de trkclldir
Necmati Üye minoo' Alıntı: Benimkilerin 2si de turkcell Seviyorum Turkcell'i Genişletmek için tıkla ... babanı aradım Baba'yı alırsın dedi anlamı nedir açıklarmısın
minoo' Alıntı: Benimkilerin 2si de turkcell Seviyorum Turkcell'i Genişletmek için tıkla ... babanı aradım Baba'yı alırsın dedi anlamı nedir açıklarmısın