Necmati Üye TaDaGoPiE' Alıntı: necmati bana diyorsan ben iyiyim ah şu vodafonun interneti biraz daha hızlı olsa süper olacam Genişletmek için tıkla ... veriyim telefonu 8mbit hzında giriyor nete
TaDaGoPiE' Alıntı: necmati bana diyorsan ben iyiyim ah şu vodafonun interneti biraz daha hızlı olsa süper olacam Genişletmek için tıkla ... veriyim telefonu 8mbit hzında giriyor nete
-efşan Üye reklamında bukadarı ----------Eklendi @ 23:02:08 ---------- Yazıldı @ 23:00:51 ---------- [video=dailymotion;xa3tle]http://www.dailymotion.com/video/xa3tle_ahmet-kaya-beni-vur_music[/video] acayip takıldım bu şarkıya yaa
reklamında bukadarı ----------Eklendi @ 23:02:08 ---------- Yazıldı @ 23:00:51 ---------- [video=dailymotion;xa3tle]http://www.dailymotion.com/video/xa3tle_ahmet-kaya-beni-vur_music[/video] acayip takıldım bu şarkıya yaa
AbdulkadirAvan Üye Necmati' Alıntı: 10 mbit alırız sana söz Genişletmek için tıkla ... Anam Söz Verdi Ne Zaman Alıyorsun Adres Bilgilerini Veriyim mi ne zaman gelir ----------Eklendi @ 23:10:03 ---------- Yazıldı @ 23:08:25 ---------- tulkas' Alıntı: ya ayfon alın kurtulun Genişletmek için tıkla ... N96 Satsam kaç para eder orjinal hiç bir sorunu yok canavardan farksız ----------Eklendi @ 23:33:45 ---------- Yazıldı @ 23:10:03 ---------- ne oldu ya sustunuz
Necmati' Alıntı: 10 mbit alırız sana söz Genişletmek için tıkla ... Anam Söz Verdi Ne Zaman Alıyorsun Adres Bilgilerini Veriyim mi ne zaman gelir ----------Eklendi @ 23:10:03 ---------- Yazıldı @ 23:08:25 ---------- tulkas' Alıntı: ya ayfon alın kurtulun Genişletmek için tıkla ... N96 Satsam kaç para eder orjinal hiç bir sorunu yok canavardan farksız ----------Eklendi @ 23:33:45 ---------- Yazıldı @ 23:10:03 ---------- ne oldu ya sustunuz
.eRCaN. Üye Selamün aleyküm. Abdulkadir N96'nın piyasası çabuk bitti maalesef. Sahibinden'e bakarak fikir sahibi olabilirsin
Selamün aleyküm. Abdulkadir N96'nın piyasası çabuk bitti maalesef. Sahibinden'e bakarak fikir sahibi olabilirsin
AbdulkadirAvan Üye .eRCaN.' Alıntı: Selamün aleyküm. Abdulkadir N96'nın piyasası çabuk bitti maalesef. Sahibinden'e bakarak fikir sahibi olabilirsin Genişletmek için tıkla ... Teşekkür Ederim Bi ara bakacam android bir tel ayarlıycam
.eRCaN.' Alıntı: Selamün aleyküm. Abdulkadir N96'nın piyasası çabuk bitti maalesef. Sahibinden'e bakarak fikir sahibi olabilirsin Genişletmek için tıkla ... Teşekkür Ederim Bi ara bakacam android bir tel ayarlıycam