Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: 1 sene oldu antalyaya gelmeyelı Genişletmek için tıkla ... her sene geliyormusun ----------Eklendi @ 13:56:20 ---------- Yazıldı @ 13:55:42 ---------- Necmati' Alıntı: yeni Android rom yükledim Genişletmek için tıkla ... şu işletim sistemlerini araştırdinmi
pelın_' Alıntı: 1 sene oldu antalyaya gelmeyelı Genişletmek için tıkla ... her sene geliyormusun ----------Eklendi @ 13:56:20 ---------- Yazıldı @ 13:55:42 ---------- Necmati' Alıntı: yeni Android rom yükledim Genişletmek için tıkla ... şu işletim sistemlerini araştırdinmi
pelın_ hosgeldın yok ya ben orda okudum anlatmıstımya ama cok ozledım ya eylulde ordayım dıplomamı almaya gelcem
hosgeldın yok ya ben orda okudum anlatmıstımya ama cok ozledım ya eylulde ordayım dıplomamı almaya gelcem
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: hosgeldın yok ya ben orda okudum anlatmıstımya ama cok ozledım ya eylulde ordayım dıplomamı almaya gelcem Genişletmek için tıkla ... güzel antalyaya tatil yapmaya geleceksin zaten burda çalışılmaz
pelın_' Alıntı: hosgeldın yok ya ben orda okudum anlatmıstımya ama cok ozledım ya eylulde ordayım dıplomamı almaya gelcem Genişletmek için tıkla ... güzel antalyaya tatil yapmaya geleceksin zaten burda çalışılmaz
pelın_ ahh ahh az calışmadım ordada sıcagın anlında kafamda derılerım yandı yaa ama yınede antalya ötesı yok
ahh ahh az calışmadım ordada sıcagın anlında kafamda derılerım yandı yaa ama yınede antalya ötesı yok
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap çok sıcak yaa bu sıcakta çalışılmaz insan birde benim gibi yayla çocuğu olunca hiç dayanamıyor
Necmati Üye 'TUĞ'' Alıntı: her sene geliyormusun ----------Eklendi @ 13:56:20 ---------- Yazıldı @ 13:55:42 ---------- şu işletim sistemlerini araştırdinmi Genişletmek için tıkla ... aaa unuttum ben onu en iyisi ben bir konu açayım sanada link atarım ----------Eklendi @ 14:19:40 ---------- Yazıldı @ 14:19:20 ---------- Aleksandra' Alıntı: merhabalar... Maxicep ailesini çok seviyorum nasılsınız bakalım... :wink: Genişletmek için tıkla ... iyiyiz sen nasılsın
'TUĞ'' Alıntı: her sene geliyormusun ----------Eklendi @ 13:56:20 ---------- Yazıldı @ 13:55:42 ---------- şu işletim sistemlerini araştırdinmi Genişletmek için tıkla ... aaa unuttum ben onu en iyisi ben bir konu açayım sanada link atarım ----------Eklendi @ 14:19:40 ---------- Yazıldı @ 14:19:20 ---------- Aleksandra' Alıntı: merhabalar... Maxicep ailesini çok seviyorum nasılsınız bakalım... :wink: Genişletmek için tıkla ... iyiyiz sen nasılsın
pelın_ 'TUĞ'' Alıntı: çok sıcak yaa bu sıcakta çalışılmaz insan birde benim gibi yayla çocuğu olunca hiç dayanamıyor Genişletmek için tıkla ... hah öle valla sen otelde falnmı calısıyodun
'TUĞ'' Alıntı: çok sıcak yaa bu sıcakta çalışılmaz insan birde benim gibi yayla çocuğu olunca hiç dayanamıyor Genişletmek için tıkla ... hah öle valla sen otelde falnmı calısıyodun
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Necmati' Alıntı: aaa unuttum ben onu en iyisi ben bir konu açayım sanada link atarım ----------Eklendi @ 14:19:40 ---------- Yazıldı @ 14:19:20 ---------- iyiyiz sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... hadi bakalım
Necmati' Alıntı: aaa unuttum ben onu en iyisi ben bir konu açayım sanada link atarım ----------Eklendi @ 14:19:40 ---------- Yazıldı @ 14:19:20 ---------- iyiyiz sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... hadi bakalım