greenmile Üye 'TUĞ'' Alıntı: genede vardır bişey sabah 8e kadar dışarıda gezilirmi Genişletmek için tıkla ... içtik hacım gel buyur misafirimiz ol
'TUĞ'' Alıntı: genede vardır bişey sabah 8e kadar dışarıda gezilirmi Genişletmek için tıkla ... içtik hacım gel buyur misafirimiz ol
greenmile Üye 'TUĞ'' Alıntı: teşekkür ederim sağlasın ama ben içki kullanmıyorum Genişletmek için tıkla ... pekala
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: içkı kullnmıyosun aa ortak benı cagırmıyon ya Genişletmek için tıkla ... neden illa kullanmammi lazım
pelın_' Alıntı: içkı kullnmıyosun aa ortak benı cagırmıyon ya Genişletmek için tıkla ... neden illa kullanmammi lazım
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: yok yahu ölesıne dedım antalyalı kızma Genişletmek için tıkla ... yok estağfurullah ne kızması ya pelin ben antalyali değilim daha önceden de söylemiştim
pelın_' Alıntı: yok yahu ölesıne dedım antalyalı kızma Genişletmek için tıkla ... yok estağfurullah ne kızması ya pelin ben antalyali değilim daha önceden de söylemiştim
pelın_ 'TUĞ'' Alıntı: yok estağfurullah ne kızması ya pelin ben antalyali değilim daha önceden de söylemiştim Genişletmek için tıkla ... bılıyorum ama suanda orda dıyılmısın ----------Eklendi @ 13:37:55 ---------- Yazıldı @ 13:37:38 ---------- Necmati' Alıntı: ohhh beeeeeee oleyyyy Genişletmek için tıkla ... hayırdır
'TUĞ'' Alıntı: yok estağfurullah ne kızması ya pelin ben antalyali değilim daha önceden de söylemiştim Genişletmek için tıkla ... bılıyorum ama suanda orda dıyılmısın ----------Eklendi @ 13:37:55 ---------- Yazıldı @ 13:37:38 ---------- Necmati' Alıntı: ohhh beeeeeee oleyyyy Genişletmek için tıkla ... hayırdır
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: bılıyorum ama suanda orda dıyılmısın ----------Eklendi @ 13:37:55 ---------- Yazıldı @ 13:37:38 ---------- hayırdır Genişletmek için tıkla ... evet antalyadayım noldu
pelın_' Alıntı: bılıyorum ama suanda orda dıyılmısın ----------Eklendi @ 13:37:55 ---------- Yazıldı @ 13:37:38 ---------- hayırdır Genişletmek için tıkla ... evet antalyadayım noldu