greenmile Üye adam kral öyle demeyin keşke bizim belediye başkanı da öyle olsa borunun içine girip poz verse
pelın_ haha mnyak ya delı gecen lerde ankaraya gıttımbı heves gzcez falan bı yamur yadı resmn denız ewden cıkamdık
haha mnyak ya delı gecen lerde ankaraya gıttımbı heves gzcez falan bı yamur yadı resmn denız ewden cıkamdık
cehili Üye pelın_' Alıntı: haha mnyak ya delı gecen lerde ankaraya gıttımbı heves gzcez falan bı yamur yadı resmn denız ewden cıkamdık Genişletmek için tıkla ... Ankara'da nereyi gezeceksin boşver iyi olmuş
pelın_' Alıntı: haha mnyak ya delı gecen lerde ankaraya gıttımbı heves gzcez falan bı yamur yadı resmn denız ewden cıkamdık Genişletmek için tıkla ... Ankara'da nereyi gezeceksin boşver iyi olmuş
cehili Üye Kısmet ----------Eklendi @ 14:39:57 ---------- Yazıldı @ 14:39:39 ---------- greenmile' Alıntı: şanssız bedeviyi çölde kutup ayısı öpermiş Genişletmek için tıkla ... Öpermiş
Kısmet ----------Eklendi @ 14:39:57 ---------- Yazıldı @ 14:39:39 ---------- greenmile' Alıntı: şanssız bedeviyi çölde kutup ayısı öpermiş Genişletmek için tıkla ... Öpermiş
minoo Üye Ben de yazlığa gittim geçen hafta sonu, gittiğimiz gün yağmur başladı. Ama döndüğümüz gün güneş açtı
greenmile Üye cehili' Alıntı: Kısmet ----------Eklendi @ 14:39:57 ---------- Yazıldı @ 14:39:39 ---------- Öpermiş Genişletmek için tıkla ... dün senin yüzünden ceza aldım zaten iyice banlattırma beni
cehili' Alıntı: Kısmet ----------Eklendi @ 14:39:57 ---------- Yazıldı @ 14:39:39 ---------- Öpermiş Genişletmek için tıkla ... dün senin yüzünden ceza aldım zaten iyice banlattırma beni