pelın_ bende yenı sayılır yuzumu yıkadım ama hala uyanamadım ----------Eklendi @ 12:47:45 ---------- Yazıldı @ 12:47:21 ---------- cehili' Alıntı: Şimdi havuz kenarında hamakta uyumak vardı Genişletmek için tıkla ... nerde o şanss benım ortak gıder sımdı denıze
bende yenı sayılır yuzumu yıkadım ama hala uyanamadım ----------Eklendi @ 12:47:45 ---------- Yazıldı @ 12:47:21 ---------- cehili' Alıntı: Şimdi havuz kenarında hamakta uyumak vardı Genişletmek için tıkla ... nerde o şanss benım ortak gıder sımdı denıze
minoo Üye pelın_' Alıntı: cılvelı kahve olsa ıyı olurdu Genişletmek için tıkla ... Ayy ne güzel olurduuu çok lezzetli görünüyo dmii
pelın_' Alıntı: cılvelı kahve olsa ıyı olurdu Genişletmek için tıkla ... Ayy ne güzel olurduuu çok lezzetli görünüyo dmii
pelın_ greenmile' Alıntı: spora devam mı Genişletmek için tıkla ... devam devam ----------Eklendi @ 12:54:24 ---------- Yazıldı @ 12:53:56 ---------- minoo' Alıntı: Ayy ne güzel olurduuu çok lezzetli görünüyo dmii Genişletmek için tıkla ... bıgun ıcelım bız kahve soleyelım ben eden fındık getırırım
greenmile' Alıntı: spora devam mı Genişletmek için tıkla ... devam devam ----------Eklendi @ 12:54:24 ---------- Yazıldı @ 12:53:56 ---------- minoo' Alıntı: Ayy ne güzel olurduuu çok lezzetli görünüyo dmii Genişletmek için tıkla ... bıgun ıcelım bız kahve soleyelım ben eden fındık getırırım
minoo Üye Aklıma gelmiyo yaa eskiden eczanede çalışıyodum biliyodum herşeyi ne güzel Ama ayrılalı 2 sene oldu hatırlamıyorum ki çoğu şeyi
Aklıma gelmiyo yaa eskiden eczanede çalışıyodum biliyodum herşeyi ne güzel Ama ayrılalı 2 sene oldu hatırlamıyorum ki çoğu şeyi