Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap eh işte idare eder sen nasılsın ----------Eklendi @ 20:59:06 ---------- Yazıldı @ 20:58:37 ---------- TheM-CK' Alıntı: iyi diyelim iyi olsun cansınız dostlar Genişletmek için tıkla ... cengiz senen yaş kaç yahu ?
eh işte idare eder sen nasılsın ----------Eklendi @ 20:59:06 ---------- Yazıldı @ 20:58:37 ---------- TheM-CK' Alıntı: iyi diyelim iyi olsun cansınız dostlar Genişletmek için tıkla ... cengiz senen yaş kaç yahu ?
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap sen telefondanmı giriyorsun necmati Necmati' Alıntı: neden kaçırcaklarmı burda herkes bilir ben 18 Genişletmek için tıkla ...
sen telefondanmı giriyorsun necmati Necmati' Alıntı: neden kaçırcaklarmı burda herkes bilir ben 18 Genişletmek için tıkla ...
Necmati Üye 'TUĞ'' Alıntı: sen telefondanmı giriyorsun necmati Genişletmek için tıkla ... yok pc'den ne olduki
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap yok sordum Necmati' Alıntı: yok pc'den ne olduki Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 21:31:58 ---------- Yazıldı @ 21:31:39 ---------- TheM-CK' Alıntı: şaşırdı şaşırdı yok yaa pc pc tuğ Genişletmek için tıkla ... sen nerden biliyorsun
yok sordum Necmati' Alıntı: yok pc'den ne olduki Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 21:31:58 ---------- Yazıldı @ 21:31:39 ---------- TheM-CK' Alıntı: şaşırdı şaşırdı yok yaa pc pc tuğ Genişletmek için tıkla ... sen nerden biliyorsun