pelın_ haha bende olsam pek bı ederdım suan cok sınırlıyım bole bı bırılerıne patlasam ne ıyı olur ya
-LiveYourLife- Üye minoo' Alıntı: Ps2'de pes 2008 turnuvası yapıyolar şimdi. Komediler ya Genişletmek için tıkla ... Pes 8 oynayan varmı daha
minoo' Alıntı: Ps2'de pes 2008 turnuvası yapıyolar şimdi. Komediler ya Genişletmek için tıkla ... Pes 8 oynayan varmı daha
minoo Üye Eve girmiyorum ya inan izin alamam Benim okulum başlasın da her gün birlikteyiz. İçeriz mutlaka ----------Eklendi @ 23:30:43 ---------- Yazıldı @ 23:29:44 ---------- NoLiFe' Alıntı: Pes 8 oynayan varmı daha Genişletmek için tıkla ...
Eve girmiyorum ya inan izin alamam Benim okulum başlasın da her gün birlikteyiz. İçeriz mutlaka ----------Eklendi @ 23:30:43 ---------- Yazıldı @ 23:29:44 ---------- NoLiFe' Alıntı: Pes 8 oynayan varmı daha Genişletmek için tıkla ...
minoo Üye Yarın okula gitme ihtimalim var benm Haber veririm kuzum ben sana olur mu? Görüşürüz yarın. Kaçta müsait olursun sen?
Yarın okula gitme ihtimalim var benm Haber veririm kuzum ben sana olur mu? Görüşürüz yarın. Kaçta müsait olursun sen?
-LiveYourLife- Üye minoo' Alıntı: Eve girmiyorum ya inan izin alamam Benim okulum başlasın da her gün birlikteyiz. İçeriz mutlaka ----------Eklendi @ 23:30:43 ---------- Yazıldı @ 23:29:44 ---------- Genişletmek için tıkla ... Yahu Pes11 online oynanıyormu bilgin varmı acaba modum ? (:
minoo' Alıntı: Eve girmiyorum ya inan izin alamam Benim okulum başlasın da her gün birlikteyiz. İçeriz mutlaka ----------Eklendi @ 23:30:43 ---------- Yazıldı @ 23:29:44 ---------- Genişletmek için tıkla ... Yahu Pes11 online oynanıyormu bilgin varmı acaba modum ? (: