Necmati Üye minoo' Alıntı: Oluruna bırakıyorum ama geçmiyor hacım. Genişletmek için tıkla ... Mosocow Trip modundamısın la sen dök içini gurban
minoo' Alıntı: Oluruna bırakıyorum ama geçmiyor hacım. Genişletmek için tıkla ... Mosocow Trip modundamısın la sen dök içini gurban
minoo Üye Hem de ne trip hacı sorma ya. Kötü günler geçiriyorum. ----------Eklendi @ 18:19:53 ---------- Yazıldı @ 18:19:03 ---------- Necmati' Alıntı: Mosocow Trip modundamısın la sen dök içini gurban Genişletmek için tıkla ... Sen aradın ya hani ben kapattım, o zaman mutluluğun son günüymüş.
Hem de ne trip hacı sorma ya. Kötü günler geçiriyorum. ----------Eklendi @ 18:19:53 ---------- Yazıldı @ 18:19:03 ---------- Necmati' Alıntı: Mosocow Trip modundamısın la sen dök içini gurban Genişletmek için tıkla ... Sen aradın ya hani ben kapattım, o zaman mutluluğun son günüymüş.
Necmati Üye minoo' Alıntı: Hem de ne trip hacı sorma ya. Kötü günler geçiriyorum. Genişletmek için tıkla ... özeldir iç sormıcam Allah sabır versin gardaş. İçeriz senle buluşma günü
minoo' Alıntı: Hem de ne trip hacı sorma ya. Kötü günler geçiriyorum. Genişletmek için tıkla ... özeldir iç sormıcam Allah sabır versin gardaş. İçeriz senle buluşma günü