kmlcrs Üye yok yedirttim istetmisin? ----------Eklendi @ 12:22:54 ---------- Yazıldı @ 12:22:08 ---------- telefondan anlarmisin lg falan
yok yedirttim istetmisin? ----------Eklendi @ 12:22:54 ---------- Yazıldı @ 12:22:08 ---------- telefondan anlarmisin lg falan
pelın_ hyır tlf anlamm anlasam kendı tlf care bulurdum bak forumda cok guzel anlayan arkadslar var onlara sorabılırsın
hyır tlf anlamm anlasam kendı tlf care bulurdum bak forumda cok guzel anlayan arkadslar var onlara sorabılırsın
kmlcrs Üye lg gw 525 telefon klawyesi falan calisiyo ama birden dokunmatigi bozuldu acaba sorun teknikmi yoksa virusmu girdi formatmi lazim
lg gw 525 telefon klawyesi falan calisiyo ama birden dokunmatigi bozuldu acaba sorun teknikmi yoksa virusmu girdi formatmi lazim
kmlcrs Üye pelın_' Alıntı: <font face="Franklin Gothic Medium"><font color="Blue"><font size="2"><i><b>öle nerden buluyum ya lınk atsana</b></i></font></font></font> Genişletmek için tıkla ... <br /> <br /> nasil atiliyo zaman kaybi olmasin hadi lutfen
pelın_' Alıntı: <font face="Franklin Gothic Medium"><font color="Blue"><font size="2"><i><b>öle nerden buluyum ya lınk atsana</b></i></font></font></font> Genişletmek için tıkla ... <br /> <br /> nasil atiliyo zaman kaybi olmasin hadi lutfen
kmlcrs Üye tamamda sen sorarim demistin ----------Eklendi @ 13:25:20 ---------- Yazıldı @ 13:22:55 ---------- sende bir konu falan acsan ----------Eklendi @ 13:28:54 ---------- Yazıldı @ 13:25:20 ---------- ok? ----------Eklendi @ 13:45:09 ---------- Yazıldı @ 13:28:54 ---------- pelinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
tamamda sen sorarim demistin ----------Eklendi @ 13:25:20 ---------- Yazıldı @ 13:22:55 ---------- sende bir konu falan acsan ----------Eklendi @ 13:28:54 ---------- Yazıldı @ 13:25:20 ---------- ok? ----------Eklendi @ 13:45:09 ---------- Yazıldı @ 13:28:54 ---------- pelinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn