huri$ Üye Gunaydinlarr Necmi o listenin dortte biriy di birazinida ba$ka karde$lerden rica edcem dur $urdan gonullu bulam bana bol vakti olan babayigit lazim yardim ederim diyen karde$ mesaj atsin çok vakit yok kizlarin datlilarimin vakti yoktur onlarin i$i çok oluyor
Gunaydinlarr Necmi o listenin dortte biriy di birazinida ba$ka karde$lerden rica edcem dur $urdan gonullu bulam bana bol vakti olan babayigit lazim yardim ederim diyen karde$ mesaj atsin çok vakit yok kizlarin datlilarimin vakti yoktur onlarin i$i çok oluyor
Xilence Kapalı Hesap huri$' Alıntı: Gunaydinlarr Necmi o listenin dortte biriy di birazinida ba$ka karde$lerden rica edcem dur $urdan gonullu bulam bana bol vakti olan babayigit lazim yardim ederim diyen karde$ mesaj atsin çok vakit yok kizlarin datlilarimin vakti yoktur onlarin i$i çok oluyor Genişletmek için tıkla ... Yoksa Düşündüğüm şey mi
huri$' Alıntı: Gunaydinlarr Necmi o listenin dortte biriy di birazinida ba$ka karde$lerden rica edcem dur $urdan gonullu bulam bana bol vakti olan babayigit lazim yardim ederim diyen karde$ mesaj atsin çok vakit yok kizlarin datlilarimin vakti yoktur onlarin i$i çok oluyor Genişletmek için tıkla ... Yoksa Düşündüğüm şey mi
Necmati Üye huri$' Alıntı: Gunaydinlarr Necmi o listenin dortte biriy di birazinida ba$ka karde$lerden rica edcem dur $urdan gonullu bulam bana bol vakti olan babayigit lazim yardim ederim diyen karde$ mesaj atsin çok vakit yok kizlarin datlilarimin vakti yoktur onlarin i$i çok oluyor Genişletmek için tıkla ... yarısımı
huri$' Alıntı: Gunaydinlarr Necmi o listenin dortte biriy di birazinida ba$ka karde$lerden rica edcem dur $urdan gonullu bulam bana bol vakti olan babayigit lazim yardim ederim diyen karde$ mesaj atsin çok vakit yok kizlarin datlilarimin vakti yoktur onlarin i$i çok oluyor Genişletmek için tıkla ... yarısımı
kmlcrs Üye ben ederim ----------Eklendi @ 14:04:04 ---------- Yazıldı @ 14:03:09 ---------- ustune akinma canim ----------Eklendi @ 14:05:26 ---------- Yazıldı @ 14:04:04 ---------- benim sozum baskalarina
ben ederim ----------Eklendi @ 14:04:04 ---------- Yazıldı @ 14:03:09 ---------- ustune akinma canim ----------Eklendi @ 14:05:26 ---------- Yazıldı @ 14:04:04 ---------- benim sozum baskalarina
kmlcrs Üye eeee küstün mü ? ----------Eklendi @ 14:09:31 ---------- Yazıldı @ 14:07:56 ---------- tmm duzeltiriz uzatma canim ----------Eklendi @ 14:12:10 ---------- Yazıldı @ 14:09:31 ---------- oldumu ? ----------Eklendi @ 14:14:50 ---------- Yazıldı @ 14:12:10 ---------- pelinnnnn sana soruyorum
eeee küstün mü ? ----------Eklendi @ 14:09:31 ---------- Yazıldı @ 14:07:56 ---------- tmm duzeltiriz uzatma canim ----------Eklendi @ 14:12:10 ---------- Yazıldı @ 14:09:31 ---------- oldumu ? ----------Eklendi @ 14:14:50 ---------- Yazıldı @ 14:12:10 ---------- pelinnnnn sana soruyorum
kmlcrs Üye niye bu kadar gec cevap veriyosun ki ? ----------Eklendi @ 14:23:13 ---------- Yazıldı @ 14:20:52 ---------- birkac soru sorabilir miyim?
niye bu kadar gec cevap veriyosun ki ? ----------Eklendi @ 14:23:13 ---------- Yazıldı @ 14:20:52 ---------- birkac soru sorabilir miyim?