minoo Üye O zaman sana Athena'dan Serseri Mayın'ı armağan ediyorum ''Bir sevgilim olsa giderim balayına, ah bir de bekarsam giderim alayına''
O zaman sana Athena'dan Serseri Mayın'ı armağan ediyorum ''Bir sevgilim olsa giderim balayına, ah bir de bekarsam giderim alayına''
greenmile Üye minoo' Alıntı: O zaman sana Athena'dan Serseri Mayın'ı armağan ediyorum ''Bir sevgilim olsa giderim balayına, ah bir de bekarsam giderim alayına'' Genişletmek için tıkla ... durum vahim diyorsun ama burda konumuz ruslar,türk kızları değil
minoo' Alıntı: O zaman sana Athena'dan Serseri Mayın'ı armağan ediyorum ''Bir sevgilim olsa giderim balayına, ah bir de bekarsam giderim alayına'' Genişletmek için tıkla ... durum vahim diyorsun ama burda konumuz ruslar,türk kızları değil
greenmile Üye aramıyorum sevgilim var zaten ama rus kızları ile türk kızları arasında çok fark var be
minoo Üye Bizim milletimizde coğrafî sebeplerden dolayı sarışın az, Rusya'da da esmer az. Biz de orda cevher konumundayız
Bizim milletimizde coğrafî sebeplerden dolayı sarışın az, Rusya'da da esmer az. Biz de orda cevher konumundayız
greenmile Üye ahahha mantığa bak rus kızlarının sadece beyaz tenli olması değil ki çekici yapan onları boy farkı da var mesela bizim kızlar 1.68 boyu uzun sanarken onlarda 1.75-1.80 boy oluyor
ahahha mantığa bak rus kızlarının sadece beyaz tenli olması değil ki çekici yapan onları boy farkı da var mesela bizim kızlar 1.68 boyu uzun sanarken onlarda 1.75-1.80 boy oluyor
Kobra_FighterTR Üye Necmati' Alıntı: O Rus Bu Mu ? Hızlı okumayın okursanız icten okuyun. By Necmati ... Genişletmek için tıkla ...
Necmati' Alıntı: O Rus Bu Mu ? Hızlı okumayın okursanız icten okuyun. By Necmati ... Genişletmek için tıkla ...
Xilence Kapalı Hesap greenmile' Alıntı: aramıyorum sevgilim var zaten ama rus kızları ile türk kızları arasında çok fark var be Genişletmek için tıkla ... Evet Murat Abim Haklı
greenmile' Alıntı: aramıyorum sevgilim var zaten ama rus kızları ile türk kızları arasında çok fark var be Genişletmek için tıkla ... Evet Murat Abim Haklı