Hayır. Birisi -isimsiz- benimle uğraşıyor. Kim olduğunu bilmiyoruz ama. Sallama bi face açmış. Kardeşime yazıyor benimle ilgili yalan yanlış şeyler. Onu bulmaya çalışıyoruz. Ve %99 çözdüm olayı. Tahmin ettiğimiz kız. Kanıt bulmaya çalışıyoruz işte.
Bu akşam bizim kurul toplanıyoruz. Durum değerlendirmesi yapalım bakalım O isimsiz kişi dün gece öyle bir açık verdi kii Kaçırır mıyım ben Polisiye/gerilim okumanın yararları
Aynen. Çünkü her hareketimizden haberi var bu kişinin. Yakınımızdan birisi. O yüzden kim olduğu hakkında tahminden başka bir şey yok elimizde. Dün gece açık verdi ama. Büyük ihtimal tahmin ettiğimiz kişi. Kanıtlayamıyoruz sadece.
Hiç bir şey olmamış gibi yahu. O biraz kafamı karıştırıyor açıkçası. Kızla bayağı yakınım ben. Öyle davranıyorum yani. En yakın kız arkadaşım Tuğçe'nin arkasından konuşuyorum o kıza karşı. Diyorum Tuğçe de 5 para etmezmiş, arkamdan laf etti falan filan diyorum. Bir oltaya geldi var ya Çok fenayım ben yahu Dost görünmem lazım ki ondan haber alayım nerde, ne yapıyor
Olmaz mıııı O 8'in içinde olan bir arkadaş diyor ki; Pınar ben o kızı iyi tanıyorum, kafayı seninkine takmışsa yapmayacağı pislik yok. Mesela o kızla ben buluştum geçen. İşte dertleşme ayağına. Kız benim yanımda sevgilime mesaj atıyor. O da bana mesaj attı dedi kız bana mesaj attı ne diyeyim Tamamen organizeyiz yani Ama az kaldı.