Gönüldaşların Mekanı..

minoo

Üye
Hayır. Birisi -isimsiz- benimle uğraşıyor. Kim olduğunu bilmiyoruz ama. Sallama bi face açmış. Kardeşime yazıyor benimle ilgili yalan yanlış şeyler. Onu bulmaya çalışıyoruz. Ve %99 çözdüm olayı. Tahmin ettiğimiz kız. Kanıt bulmaya çalışıyoruz işte.

minoo

Üye
Bu akşam bizim kurul toplanıyoruz. Durum değerlendirmesi yapalım bakalım O isimsiz kişi dün gece öyle bir açık verdi kii Kaçırır mıyım ben Polisiye/gerilim okumanın yararları

Tahmin ettiğimiz kişi o. %99

sizin kurul kaç kişiden oluşuyo ve bu kızın seninle alıp veremediği ne bunlar önemli

pelın_

ortak

pelın_

nezamn geldın sen yaa

ortak bayadır burdayım bugün sarmadı

pelın_

HII ortak burda hava kotu ya

minoo

Üye
sizin kurul kaç kişiden oluşuyo ve bu kızın seninle alıp veremediği ne bunlar önemli

Bizim kurul fix 8 kişi Bu 8'den hiç bir şekilde laf çıkmaz. O derece güven yani. 3 kız, 5 erkek.

Ve o kişinin benimle alıp veremediği de biraz özel Az önce tahmin ettiğin şey yani. Taktı kız kafayı ona

minoo

Üye
Onu bir bulalım da, sallanan lambayı bırak, elektrikli sandalye bile temin ederiz

minoo

Üye
Aynen. Çünkü her hareketimizden haberi var bu kişinin. Yakınımızdan birisi. O yüzden kim olduğu hakkında tahminden başka bir şey yok elimizde. Dün gece açık verdi ama. Büyük ihtimal tahmin ettiğimiz kişi. Kanıtlayamıyoruz sadece.

iyice emin olmadan saldırmayın sabırlı davranırsanız zafer sizindir

minoo

Üye
3 hafta olacak neredeyse. Artık sabrı geçtim kimsede sinir kalmadı. Herkes burnundan soluyor. En başta ben.

3 hafta olacak neredeyse. Artık sabrı geçtim kimsede sinir kalmadı. Herkes burnundan soluyor. En başta ben.

haklısın elbette..peki bu tahmin ettiğin kişi bir arkadaş gibi de görüşmeye devam ediyor mu senle yani birşey olmamış gibi

minoo

Üye
Hiç bir şey olmamış gibi yahu. O biraz kafamı karıştırıyor açıkçası. Kızla bayağı yakınım ben. Öyle davranıyorum yani. En yakın kız arkadaşım Tuğçe'nin arkasından konuşuyorum o kıza karşı. Diyorum Tuğçe de 5 para etmezmiş, arkamdan laf etti falan filan diyorum. Bir oltaya geldi var ya Çok fenayım ben yahu Dost görünmem lazım ki ondan haber alayım nerde, ne yapıyor

vay bu kötü işte bu denli bi şerefsizlik yapacak potansiyel var mı o kızda

minoo

Üye
Olmaz mıııı O 8'in içinde olan bir arkadaş diyor ki; Pınar ben o kızı iyi tanıyorum, kafayı seninkine takmışsa yapmayacağı pislik yok. Mesela o kızla ben buluştum geçen. İşte dertleşme ayağına. Kız benim yanımda sevgilime mesaj atıyor. O da bana mesaj attı dedi kız bana mesaj attı ne diyeyim Tamamen organizeyiz yani Ama az kaldı.