greenmile Üye pelın_' Alıntı: sonnda buldum ya bı lınk vardı ona bastım vırus bulaştı pc coktu falan sonra muzıkler yok oldu Genişletmek için tıkla ... her bulduğun yere basarsan yanmışsın sen
pelın_' Alıntı: sonnda buldum ya bı lınk vardı ona bastım vırus bulaştı pc coktu falan sonra muzıkler yok oldu Genişletmek için tıkla ... her bulduğun yere basarsan yanmışsın sen
kol@j Üye minoo' Alıntı: Mustafa abi ne alemsin ya Selamlar, ben geldim. Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin ne bilem ben mesajın öncesini hemen göremeyince...
minoo' Alıntı: Mustafa abi ne alemsin ya Selamlar, ben geldim. Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin ne bilem ben mesajın öncesini hemen göremeyince...
pelın_ greenmile' Alıntı: iyi bende arkadaş tarafından ekildim gidemedim evdeyim. Genişletmek için tıkla ... oh olmus sana:d
greenmile' Alıntı: iyi bende arkadaş tarafından ekildim gidemedim evdeyim. Genişletmek için tıkla ... oh olmus sana:d
Xilence Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: oh olmus sana:d Genişletmek için tıkla ... Murat abime laf etmeyelim