huri$ Üye vay vay vay oyun cafeye kan gelmi$ kim hortlatmi$ eski konulari oyunlari oylee naber gonlumun da$lari
vay vay vay oyun cafeye kan gelmi$ kim hortlatmi$ eski konulari oyunlari oylee naber gonlumun da$lari
greenmile Üye bu zamana kadar hep naylon yapmışımdır.Sabahtan akşama kadar gidipte beklenir mi ya Staj defterini bile başkalarına dolduruyorum.Yazın staj çekilmiyor nedense..
bu zamana kadar hep naylon yapmışımdır.Sabahtan akşama kadar gidipte beklenir mi ya Staj defterini bile başkalarına dolduruyorum.Yazın staj çekilmiyor nedense..
greenmile Üye heyecanla başlar küfürle sona erer staj... en güzel yazlarımı harcadı lanet olası seneye varsa o zaman görürüm seni ben
heyecanla başlar küfürle sona erer staj... en güzel yazlarımı harcadı lanet olası seneye varsa o zaman görürüm seni ben
minoo Üye Yok seneye. İşte 2 yıl okul boyunca 40 iş gününü tamamlamak şartı ile istediğimiz yaz yapabiliyoruz. Yapmadan da diploma alınmıyo
Yok seneye. İşte 2 yıl okul boyunca 40 iş gününü tamamlamak şartı ile istediğimiz yaz yapabiliyoruz. Yapmadan da diploma alınmıyo