PureFood Üye greenmile' Alıntı: hoşbulduk günaydınlar nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... Güzel güzel sizi sormalı abi valla
greenmile' Alıntı: hoşbulduk günaydınlar nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... Güzel güzel sizi sormalı abi valla
Tuba.Erva Üye burda hava hıcte sıcak deıl güneste yok ama kadının biri terasında halı yıkıyo yaa kafayı yemıs bu dalcam işte balkonda çamasır asılı zor kurtardım insan bi haber verır yaa ne bıcım insanlar var
burda hava hıcte sıcak deıl güneste yok ama kadının biri terasında halı yıkıyo yaa kafayı yemıs bu dalcam işte balkonda çamasır asılı zor kurtardım insan bi haber verır yaa ne bıcım insanlar var
minoo Üye Ben varım ve çok sevinçliyim şu an En çok korktuğum ders CB gelmiş İnkılap tarihi Ayy çok rahatladım ya.
Ben varım ve çok sevinçliyim şu an En çok korktuğum ders CB gelmiş İnkılap tarihi Ayy çok rahatladım ya.
minoo Üye Teşekkür ederim arkadaşım. Bitti de kurtuldum ya. Ama çok sıkılıyorum evde. Staj başlasa da kurtulsam Seninkiler nasıl?
Teşekkür ederim arkadaşım. Bitti de kurtuldum ya. Ama çok sıkılıyorum evde. Staj başlasa da kurtulsam Seninkiler nasıl?
greenmile Üye daha finaller devam ediyor açıklanan yok ama korkum da yok inşallah büte kalmadan bitiririm