pelın_ kingmor' Alıntı: başkanlık seçimi içinmi pelin rehbermisin merak ettim Genişletmek için tıkla ... aslında ogretmenım ama unv rehberlık egıtımıde aldım bunu bılen akıllı kuzenım ızmırden grup getryomus aradı malesef 1 gunlugune ögretmenlık meslegımı bırakıp rehber olcam
kingmor' Alıntı: başkanlık seçimi içinmi pelin rehbermisin merak ettim Genişletmek için tıkla ... aslında ogretmenım ama unv rehberlık egıtımıde aldım bunu bılen akıllı kuzenım ızmırden grup getryomus aradı malesef 1 gunlugune ögretmenlık meslegımı bırakıp rehber olcam
pelın_ nasıl anlatıyım sana şimdi kadıkoyde lısede aşçılık olumu var orda ogretmenım yanı aşçılık egıtımı verıyorum gıda ogretmenı desem daha ıı anlarsın ----------Eklendi @ 02:49:33 ---------- Yazıldı @ 02:48:51 ---------- cehili' Alıntı: 22 yaşında hiç öğretmenim olmadı 12yıl okudum .d Genişletmek için tıkla ... gel ıst olur
nasıl anlatıyım sana şimdi kadıkoyde lısede aşçılık olumu var orda ogretmenım yanı aşçılık egıtımı verıyorum gıda ogretmenı desem daha ıı anlarsın ----------Eklendi @ 02:49:33 ---------- Yazıldı @ 02:48:51 ---------- cehili' Alıntı: 22 yaşında hiç öğretmenim olmadı 12yıl okudum .d Genişletmek için tıkla ... gel ıst olur
cehili Üye Geçti artık üniversitede de zaten hiç şansımız yok ----------Eklendi @ 02:52:36 ---------- Yazıldı @ 02:51:26 ---------- Bu arada turizm otelcilik mi okudun sen ?
Geçti artık üniversitede de zaten hiç şansımız yok ----------Eklendi @ 02:52:36 ---------- Yazıldı @ 02:51:26 ---------- Bu arada turizm otelcilik mi okudun sen ?
cehili Üye Lise bitti benim turizm okudum bizim okul normalden 2ay önce kapanıyor bitti diploma duruyor okulda.d
Lise bitti benim turizm okudum bizim okul normalden 2ay önce kapanıyor bitti diploma duruyor okulda.d
Kingmortall Üye cehili' Alıntı: Lise bitti benim turizm okudum bizim okul normalden 2ay önce kapanıyor bitti diploma duruyor okulda.d Genişletmek için tıkla ... sen turizim mi okudun turizim ve otelcilik
cehili' Alıntı: Lise bitti benim turizm okudum bizim okul normalden 2ay önce kapanıyor bitti diploma duruyor okulda.d Genişletmek için tıkla ... sen turizim mi okudun turizim ve otelcilik