JakeVincent Üye kingmor' Alıntı: rahatım ben Genişletmek için tıkla ... Bunu diyeceğini biliyordum, çünkü bu lafı birçok kişiye söyledim ve yarısından fazlasıda aynı lafı söyledi.
kingmor' Alıntı: rahatım ben Genişletmek için tıkla ... Bunu diyeceğini biliyordum, çünkü bu lafı birçok kişiye söyledim ve yarısından fazlasıda aynı lafı söyledi.
CoDeYs Üye kingmor' Alıntı: püskevit istiyorumm Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 20:23:10 ---------- Yazıldı @ 20:22:30 ---------- ne oluyor burda konuda kavga dovuş aksıyon püskevit ne ararsan var
kingmor' Alıntı: püskevit istiyorumm Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 20:23:10 ---------- Yazıldı @ 20:22:30 ---------- ne oluyor burda konuda kavga dovuş aksıyon püskevit ne ararsan var
CoDeYs Üye püskevit meselesini yemek molaında fabrıkda bi soyledim yahu yemek dagıtan adama herkez püskevit varmı diyor yahu baya muhabebet oldu bugun
püskevit meselesini yemek molaında fabrıkda bi soyledim yahu yemek dagıtan adama herkez püskevit varmı diyor yahu baya muhabebet oldu bugun
Kingmortall Üye cehili' Alıntı: Yarın olsada şu seçim olsa Genişletmek için tıkla ... sendemi oy atacan yoksa kesin garanti başkan ünal aysal
cehili' Alıntı: Yarın olsada şu seçim olsa Genişletmek için tıkla ... sendemi oy atacan yoksa kesin garanti başkan ünal aysal