cehili Üye Bana 500 tl'lik Androidli ama Hd oyunları oynatan bir cihaz öner hacı. Sıfır bulamazsın diyorsan 2.eli 500 e gideni öner
Bana 500 tl'lik Androidli ama Hd oyunları oynatan bir cihaz öner hacı. Sıfır bulamazsın diyorsan 2.eli 500 e gideni öner
Necmati Üye cehili' Alıntı: Bana 500 tl'lik Androidli ama Hd oyunları oynatan bir cihaz öner hacı. Sıfır bulamazsın diyorsan 2.eli 500 e gideni öner Genişletmek için tıkla ... 500 tl bul o zaman şaşırdın mı sen
cehili' Alıntı: Bana 500 tl'lik Androidli ama Hd oyunları oynatan bir cihaz öner hacı. Sıfır bulamazsın diyorsan 2.eli 500 e gideni öner Genişletmek için tıkla ... 500 tl bul o zaman şaşırdın mı sen
Necmati Üye cehili' Alıntı: Hacı 2.hattı kullanmaya alacam yoksa ihtiyaç yok ta belki 500'e buluruz Genişletmek için tıkla ... bulamassın
cehili' Alıntı: Hacı 2.hattı kullanmaya alacam yoksa ihtiyaç yok ta belki 500'e buluruz Genişletmek için tıkla ... bulamassın
cehili Üye Necmati' Alıntı: bulamassın Genişletmek için tıkla ... Htc touch HD bulamam mı hacı Gerçi buna Android yüklenir mi
Necmati' Alıntı: bulamassın Genişletmek için tıkla ... Htc touch HD bulamam mı hacı Gerçi buna Android yüklenir mi
Necmati Üye cehili' Alıntı: Htc touch HD bulamam mı hacı Gerçi buna Android yüklenir mi Genişletmek için tıkla ... bilmem yüklenmez bence
cehili' Alıntı: Htc touch HD bulamam mı hacı Gerçi buna Android yüklenir mi Genişletmek için tıkla ... bilmem yüklenmez bence
cehili Üye Neyse ya ben şu yarın touch2'mi alayım da bakarız. 5800 la kafa kafaya takas yapacam benim ki 8ay garantili onun ki 16 ay garantili kazıkk
Neyse ya ben şu yarın touch2'mi alayım da bakarız. 5800 la kafa kafaya takas yapacam benim ki 8ay garantili onun ki 16 ay garantili kazıkk
Necmati Üye cehili' Alıntı: Neyse ya ben şu yarın touch2'mi alayım da bakarız. 5800 la kafa kafaya takas yapacam benim ki 8ay garantili onun ki 16 ay garantili kazıkk Genişletmek için tıkla ... vışş Büyük Kazık
cehili' Alıntı: Neyse ya ben şu yarın touch2'mi alayım da bakarız. 5800 la kafa kafaya takas yapacam benim ki 8ay garantili onun ki 16 ay garantili kazıkk Genişletmek için tıkla ... vışş Büyük Kazık
cehili Üye Fiyat farkı var birde.Takas yapacağım arkadaş illede 5800 diyor dedim gel hadi seni mi kıracam
Xilence Kapalı Hesap Selam Abiler Murat: Usta Oradan Bi Çay Ver Çaycı: Önce Çay Borçlarını Öde Murat: Ya Bi ****** Git , Borcum Varmış
Selam Abiler Murat: Usta Oradan Bi Çay Ver Çaycı: Önce Çay Borçlarını Öde Murat: Ya Bi ****** Git , Borcum Varmış
Xilence Kapalı Hesap Ya gelirimde size çay söyleyemiyorum , bu çaycı borçları öde diyor , Of ****** **
buketcik Üye telden anlayan var ise şu konuya bir el atın ozamanda hem cansıkıntımız gider. http://www.maxicep.com/cep-telefonl...hone-turkce-yazilim-nasil-yapilir-496623.html
telden anlayan var ise şu konuya bir el atın ozamanda hem cansıkıntımız gider. http://www.maxicep.com/cep-telefonl...hone-turkce-yazilim-nasil-yapilir-496623.html