cehili Üye 'spy' Alıntı: Bir şey değil Gidiş-geliş 100 düşünüyordum Genişletmek için tıkla ... Ben size fazla olmasın diye en dandik tur ile gelmeyi planlıyordum ama diyorsan ki ben seni oralarda perişan etmem tamam olur kaliteliyle gelirim Necmati' Alıntı: geliş 20 gidiş 40 kazıklıyonmu olom bizi Genişletmek için tıkla ... Yok hacı la gidiş geliş alınca 40 toplam
'spy' Alıntı: Bir şey değil Gidiş-geliş 100 düşünüyordum Genişletmek için tıkla ... Ben size fazla olmasın diye en dandik tur ile gelmeyi planlıyordum ama diyorsan ki ben seni oralarda perişan etmem tamam olur kaliteliyle gelirim Necmati' Alıntı: geliş 20 gidiş 40 kazıklıyonmu olom bizi Genişletmek için tıkla ... Yok hacı la gidiş geliş alınca 40 toplam
Necmati Üye cehili' Alıntı: Ben size fazla olmasın diye en dandik tur ile gelmeyi planlıyordum ama diyorsan ki ben seni oralarda perişan etmem tamam olur kaliteliyle gelirim Yok hacı la gidiş geliş alınca 40 toplam Genişletmek için tıkla ... ben zannettim gidiş sadece 40
cehili' Alıntı: Ben size fazla olmasın diye en dandik tur ile gelmeyi planlıyordum ama diyorsan ki ben seni oralarda perişan etmem tamam olur kaliteliyle gelirim Yok hacı la gidiş geliş alınca 40 toplam Genişletmek için tıkla ... ben zannettim gidiş sadece 40
Necmati Üye 'spy' Alıntı: Ulusoy Royal Class ister misin Genişletmek için tıkla ... yok yav Turkısh Aırlınes world Class alalım
'spy' Alıntı: Ulusoy Royal Class ister misin Genişletmek için tıkla ... yok yav Turkısh Aırlınes world Class alalım
cehili Üye Hacı beni uçak tutuyor ya. En iyisi siz bana 200 tl gönderin ben bi araba kiralayım geleyim
Necmati Üye cehili' Alıntı: Hacı beni uçak tutuyor ya. En iyisi siz bana 200 tl gönderin ben bi araba kiralayım geleyim Genişletmek için tıkla ... ben sana direk bir anadol yollayım
cehili' Alıntı: Hacı beni uçak tutuyor ya. En iyisi siz bana 200 tl gönderin ben bi araba kiralayım geleyim Genişletmek için tıkla ... ben sana direk bir anadol yollayım
'Lorelai Üye O da kesmez Ufuk'u. Dayak ister o ----------Eklendi @ 23:50:18 ---------- Yazıldı @ 23:49:17 ---------- Necmati' Alıntı: ben sana direk bir anadol yollayım Genişletmek için tıkla ... Ana-ana-dol. ana-ana-dol. Kalırım senle her yolda Anadol
O da kesmez Ufuk'u. Dayak ister o ----------Eklendi @ 23:50:18 ---------- Yazıldı @ 23:49:17 ---------- Necmati' Alıntı: ben sana direk bir anadol yollayım Genişletmek için tıkla ... Ana-ana-dol. ana-ana-dol. Kalırım senle her yolda Anadol
cehili Üye At arabası olur ha sizide alırım İstanbul'u gezeriz Anadol yolda bırakır hacı Şaka bir yana şimdi gelemem de eğer 10 kişi falan iyi bir toplanıp planlı programlı bir gezi programı çıkartırsanız gelirim zaten okul bitti gezmeye başladık
At arabası olur ha sizide alırım İstanbul'u gezeriz Anadol yolda bırakır hacı Şaka bir yana şimdi gelemem de eğer 10 kişi falan iyi bir toplanıp planlı programlı bir gezi programı çıkartırsanız gelirim zaten okul bitti gezmeye başladık
Necmati Üye 'spy' Alıntı: O da kesmez Ufuk'u. Dayak ister o ----------Eklendi @ 23:50:18 ---------- Yazıldı @ 23:49:17 ---------- Ana-ana-dol. ana-ana-dol. Kalırım senle her yolda Anadol Genişletmek için tıkla ...
'spy' Alıntı: O da kesmez Ufuk'u. Dayak ister o ----------Eklendi @ 23:50:18 ---------- Yazıldı @ 23:49:17 ---------- Ana-ana-dol. ana-ana-dol. Kalırım senle her yolda Anadol Genişletmek için tıkla ...
'Lorelai Üye Hayrettin yapmıştı bunu Süperdi yaa Off yatmaya gideceğim bırakıp gidemiyorum ----------Eklendi @ 23:54:51 ---------- Yazıldı @ 23:53:57 ---------- Bilmeyenler için : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hayrettin yapmıştı bunu Süperdi yaa Off yatmaya gideceğim bırakıp gidemiyorum ----------Eklendi @ 23:54:51 ---------- Yazıldı @ 23:53:57 ---------- Bilmeyenler için : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kingmortall Üye 'spy' Alıntı: Kara kaşlı çocuğun bir gülüşü var orada ölüyorum ona ya Genişletmek için tıkla ...