'Lorelai Üye cehili' Alıntı: Yan çizdiii Genişletmek için tıkla ... İki haftadır okula gidemeyecek kadar kötüyüm Ki iyileşirsem gideceğim söz verdim
cehili' Alıntı: Yan çizdiii Genişletmek için tıkla ... İki haftadır okula gidemeyecek kadar kötüyüm Ki iyileşirsem gideceğim söz verdim
Necmati Üye kingmor' Alıntı: gelecek olanlar söylesin ben gelecem kesin cumartesi ama otogardan alacanız Genişletmek için tıkla ... ben gelirim çok büyük ihtimal ama Torıum'amı gitcez
kingmor' Alıntı: gelecek olanlar söylesin ben gelecem kesin cumartesi ama otogardan alacanız Genişletmek için tıkla ... ben gelirim çok büyük ihtimal ama Torıum'amı gitcez
Necmati Üye kingmor' Alıntı: iki kişimi gezicez Genişletmek için tıkla ... bende onu diyom hemen konu açki yarına sağlamlık olsun gelen gelir 2 kişi gelirse buluşmanın ne anlamı sen konu aç bakalım kim gelir diye
kingmor' Alıntı: iki kişimi gezicez Genişletmek için tıkla ... bende onu diyom hemen konu açki yarına sağlamlık olsun gelen gelir 2 kişi gelirse buluşmanın ne anlamı sen konu aç bakalım kim gelir diye
Kingmortall Üye açtım sabah açılır konu moderatörler onaylayacakmış ----------Eklendi @ 23:39:20 ---------- Yazıldı @ 23:38:35 ---------- 'spy' Alıntı: Dua edin iyileşeyim ve geleyim Genişletmek için tıkla ... nane limon kaynatayım iç yarım saat sonra ayaktasın
açtım sabah açılır konu moderatörler onaylayacakmış ----------Eklendi @ 23:39:20 ---------- Yazıldı @ 23:38:35 ---------- 'spy' Alıntı: Dua edin iyileşeyim ve geleyim Genişletmek için tıkla ... nane limon kaynatayım iç yarım saat sonra ayaktasın
Necmati Üye cehili' Alıntı: Bende gelirim otobus paramı çekerseniz gardaşlarım benim Genişletmek için tıkla ... ankara kaç saatti 8'di galiba
cehili' Alıntı: Bende gelirim otobus paramı çekerseniz gardaşlarım benim Genişletmek için tıkla ... ankara kaç saatti 8'di galiba
cehili Üye 'spy' Alıntı: Ne kadar ki Genişletmek için tıkla ... 20 Tl geliş 20 TL gidiş 40 Tl cik ----------Eklendi @ 23:40:43 ---------- Yazıldı @ 23:39:59 ---------- 7 yada 8 olması lazım evet
'spy' Alıntı: Ne kadar ki Genişletmek için tıkla ... 20 Tl geliş 20 TL gidiş 40 Tl cik ----------Eklendi @ 23:40:43 ---------- Yazıldı @ 23:39:59 ---------- 7 yada 8 olması lazım evet
Necmati Üye cehili' Alıntı: 20 Tl geliş 20 TL gidiş 40 Tl cik ----------Eklendi @ 23:40:43 ---------- Yazıldı @ 23:39:59 ---------- 7 yada 8 olması lazım evet Genişletmek için tıkla ... geliş 20 gidiş 40 kazıklıyonmu olom bizi
cehili' Alıntı: 20 Tl geliş 20 TL gidiş 40 Tl cik ----------Eklendi @ 23:40:43 ---------- Yazıldı @ 23:39:59 ---------- 7 yada 8 olması lazım evet Genişletmek için tıkla ... geliş 20 gidiş 40 kazıklıyonmu olom bizi