buketcik Üye merhaba teşekkürler arkadaşlar iyi sayılırım .ama aşırı bir yağmur var burada oralar nasıl
Xilence Kapalı Hesap 'spy' Alıntı: Dün için de teşekkür ederim Murat. Aracılık yaptın Genişletmek için tıkla ... Seni Mutlu Ettiğime Sevindim
'spy' Alıntı: Dün için de teşekkür ederim Murat. Aracılık yaptın Genişletmek için tıkla ... Seni Mutlu Ettiğime Sevindim
'Lorelai Üye Rüzgar var biraz ----------Eklendi @ 13:39:22 ---------- Yazıldı @ 13:38:45 ---------- Xilence' Alıntı: Seni Mutlu Ettiğime Sevindim Genişletmek için tıkla ... Mert anlattı da iyi biriymişsin
Rüzgar var biraz ----------Eklendi @ 13:39:22 ---------- Yazıldı @ 13:38:45 ---------- Xilence' Alıntı: Seni Mutlu Ettiğime Sevindim Genişletmek için tıkla ... Mert anlattı da iyi biriymişsin
Xilence Kapalı Hesap buketcik' Alıntı: bu sene yaz gelmicek gibi Genişletmek için tıkla ... Bizim buralarda hava yavaş yavaş açıyor ----------Eklendi @ 13:47:18 ---------- Yazıldı @ 13:41:55 ---------- Bune Yaw Herkesi Sessizlik Kapladı
buketcik' Alıntı: bu sene yaz gelmicek gibi Genişletmek için tıkla ... Bizim buralarda hava yavaş yavaş açıyor ----------Eklendi @ 13:47:18 ---------- Yazıldı @ 13:41:55 ---------- Bune Yaw Herkesi Sessizlik Kapladı
Xilence Kapalı Hesap Ben Yazacamda Laptop Bakıyorum , Masaüstünden Ayrı olarak sene sonunda alacam belki 2.EL
buketcik Üye sevindim.herkes nerede yahu.forumda bi sessizlik vardı bugün.anlamadım.alıştım gürültüye birden sessiz olunca ne oluyor dedim
sevindim.herkes nerede yahu.forumda bi sessizlik vardı bugün.anlamadım.alıştım gürültüye birden sessiz olunca ne oluyor dedim