Revengeful Emekli Yönetici Sabah sabah icmek gibisi yok ya Hoca ilk 2 ders yoklama almayacağım dedi parka gittik arkadaşlarla. Sigara, alkol vs Off be ----------Eklendi @ 15:57:19 ---------- Yazıldı @ 15:55:54 ---------- O değil arkadaslardan biri Sarki actı, halay çektik apartmandaki insanlar kahvaltı yaparken bizi izledi ya
Sabah sabah icmek gibisi yok ya Hoca ilk 2 ders yoklama almayacağım dedi parka gittik arkadaşlarla. Sigara, alkol vs Off be ----------Eklendi @ 15:57:19 ---------- Yazıldı @ 15:55:54 ---------- O değil arkadaslardan biri Sarki actı, halay çektik apartmandaki insanlar kahvaltı yaparken bizi izledi ya
Revengeful Emekli Yönetici Vallah o an kafamız güzeldi.. Çevredeki insanların bize bakarken aklından geçenleri anlamamak elde degildi..
Vallah o an kafamız güzeldi.. Çevredeki insanların bize bakarken aklından geçenleri anlamamak elde degildi..
Necmati Üye Revengeful' Alıntı: Vallah o an kafamız güzeldi.. Çevredeki insanların bize bakarken aklından geçenleri anlamamak elde degildi.. Genişletmek için tıkla ... Burda söylerdimde yakısık kalmaz
Revengeful' Alıntı: Vallah o an kafamız güzeldi.. Çevredeki insanların bize bakarken aklından geçenleri anlamamak elde degildi.. Genişletmek için tıkla ... Burda söylerdimde yakısık kalmaz
Revengeful Emekli Yönetici 1 extra 3 tuborg 2 saat Sonrada okula gittik. Halimizi görmen lazım. Allahım ya yanimizdada sadece 1 kız vardı. Kız korkudan ölüyordu En güvendiği kisi ben oldugum icin yanımdan ayrılmadı face ve msn falan hepsini biliyorum kızın
1 extra 3 tuborg 2 saat Sonrada okula gittik. Halimizi görmen lazım. Allahım ya yanimizdada sadece 1 kız vardı. Kız korkudan ölüyordu En güvendiği kisi ben oldugum icin yanımdan ayrılmadı face ve msn falan hepsini biliyorum kızın