Tuba.Erva Üye zaza' Alıntı: hoşgeldin tuba hanım yada abla Genişletmek için tıkla ... hosbulduk isa sende hosgeldın =)
zaza' Alıntı: hoşgeldin tuba hanım yada abla Genişletmek için tıkla ... hosbulduk isa sende hosgeldın =)
Tuba.Erva Üye bende iyiyim toptan bıkac konu actım cıkcam bırazdan eğitimim var sunum yapcamm dua edın bana şu liselilere güzelce sunum yapıp kurtulayım
bende iyiyim toptan bıkac konu actım cıkcam bırazdan eğitimim var sunum yapcamm dua edın bana şu liselilere güzelce sunum yapıp kurtulayım
zaza Üye ©The_Gespenst©' Alıntı: Geçmez benim ki abi geçmez Genişletmek için tıkla ... bende diyorum ama malesef geçmiyor valla offf moralimi bozdun ----------Eklendi @ 11:49:23 ---------- Yazıldı @ 11:48:24 ---------- Tuba_erva' Alıntı: bende iyiyim toptan bıkac konu actım cıkcam bırazdan eğitimim var sunum yapcamm dua edın bana şu liselilere güzelce sunum yapıp kurtulayım Genişletmek için tıkla ... ALLAH yardımcın olsun küçük abla
©The_Gespenst©' Alıntı: Geçmez benim ki abi geçmez Genişletmek için tıkla ... bende diyorum ama malesef geçmiyor valla offf moralimi bozdun ----------Eklendi @ 11:49:23 ---------- Yazıldı @ 11:48:24 ---------- Tuba_erva' Alıntı: bende iyiyim toptan bıkac konu actım cıkcam bırazdan eğitimim var sunum yapcamm dua edın bana şu liselilere güzelce sunum yapıp kurtulayım Genişletmek için tıkla ... ALLAH yardımcın olsun küçük abla
DiaBLoS Admin Tuba_erva' Alıntı: bende iyiyim toptan bıkac konu actım cıkcam bırazdan eğitimim var sunum yapcamm dua edın bana şu liselilere güzelce sunum yapıp kurtulayım Genişletmek için tıkla ... Ne eğitimi bu Tubiş . Özel değilse açıklar mısın ?
Tuba_erva' Alıntı: bende iyiyim toptan bıkac konu actım cıkcam bırazdan eğitimim var sunum yapcamm dua edın bana şu liselilere güzelce sunum yapıp kurtulayım Genişletmek için tıkla ... Ne eğitimi bu Tubiş . Özel değilse açıklar mısın ?
Tuba.Erva Üye zaza' Alıntı: bende diyorum ama malesef geçmiyor valla offf moralimi bozdun ----------Eklendi @ 11:49:23 ---------- Yazıldı @ 11:48:24 ---------- ALLAH yardımcın olsun küçük abla Genişletmek için tıkla ... saol ----------Eklendi @ 11:51:58 ---------- Yazıldı @ 11:51:02 ---------- DiaBLoS™;3386878' Alıntı: Ne eğitimi bu Tubiş . Özel değilse açıklar mısın ? Genişletmek için tıkla ... kırım kongro kanamalı atesı egıtımı bakanlıgn vermemızı ıstedıgı bı egıtım ..yaz geldı malum kenelerden bulasan KKKA hastalıgını önlemlerı belırtılerını falan anlatcam
zaza' Alıntı: bende diyorum ama malesef geçmiyor valla offf moralimi bozdun ----------Eklendi @ 11:49:23 ---------- Yazıldı @ 11:48:24 ---------- ALLAH yardımcın olsun küçük abla Genişletmek için tıkla ... saol ----------Eklendi @ 11:51:58 ---------- Yazıldı @ 11:51:02 ---------- DiaBLoS™;3386878' Alıntı: Ne eğitimi bu Tubiş . Özel değilse açıklar mısın ? Genişletmek için tıkla ... kırım kongro kanamalı atesı egıtımı bakanlıgn vermemızı ıstedıgı bı egıtım ..yaz geldı malum kenelerden bulasan KKKA hastalıgını önlemlerı belırtılerını falan anlatcam