zaza Üye Necmati' Alıntı: senide kandırıyımmı Genişletmek için tıkla ... sırf hatrın için sana kınıcam
Necmati Üye zaza' Alıntı: sırf hatrın için sana kınıcam Genişletmek için tıkla ... kın bana ©The_Gespenst©' Alıntı: Birimi kanmış Genişletmek için tıkla ... heeeee
zaza' Alıntı: sırf hatrın için sana kınıcam Genişletmek için tıkla ... kın bana ©The_Gespenst©' Alıntı: Birimi kanmış Genişletmek için tıkla ... heeeee
zaza Üye Necmati' Alıntı: kın bana heeeee Genişletmek için tıkla ... yanlışlık olmuş dalga geçme kan yazacağıma kın yazmışım ne var bunda
Necmati' Alıntı: kın bana heeeee Genişletmek için tıkla ... yanlışlık olmuş dalga geçme kan yazacağıma kın yazmışım ne var bunda
Necmati Üye ©The_Gespenst©' Alıntı: Bende kanacak göz varmı Bakın bakim profilimde nereden yazıyor Genişletmek için tıkla ... imza yakıyor zaza' Alıntı: yanlışlık olmuş dalga geçme kan yazacağıma kın yazmışım ne var bunda Genişletmek için tıkla ... yakaladımmı bırakmam
©The_Gespenst©' Alıntı: Bende kanacak göz varmı Bakın bakim profilimde nereden yazıyor Genişletmek için tıkla ... imza yakıyor zaza' Alıntı: yanlışlık olmuş dalga geçme kan yazacağıma kın yazmışım ne var bunda Genişletmek için tıkla ... yakaladımmı bırakmam
Kobra_FighterTR Üye Necmati' Alıntı: imza yakıyor yakaladımmı bırakmam Genişletmek için tıkla ... Sana bir imza lazım gibi
Necmati' Alıntı: imza yakıyor yakaladımmı bırakmam Genişletmek için tıkla ... Sana bir imza lazım gibi
zaza Üye Necmati' Alıntı: imza yakıyor yakaladımmı bırakmam Genişletmek için tıkla ... bırakma sende (türk malı: karışma bende misali)
Necmati' Alıntı: imza yakıyor yakaladımmı bırakmam Genişletmek için tıkla ... bırakma sende (türk malı: karışma bende misali)
zaza Üye Necmati' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... kro neco yakında sinemalarda sponsor: zaza prodiksiyon
Xilence Kapalı Hesap Necmati' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... O Bir Efsane O Bir Karizma O Bir Albay Ama En Önemlisi O Bir KRO
Necmati' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... O Bir Efsane O Bir Karizma O Bir Albay Ama En Önemlisi O Bir KRO